Kejt Hadson je bila veoma mlada kada je dobila sina, a sada je opisala kakav odnos ima sa njim i to na važan dan!

09.01.2023

10:06

0

Glumica je tužna što više ne mogu da provode svaki dan zajedno

Kejt Hadson je bila veoma mlada kada je dobila sina, a sada je opisala kakav odnos ima sa njim i to na važan dan!
Kejt Hadson - Copyright Profimedia

Kejt Hadson, popularna holivudska glumica, dobila je sina Rajdera sa prvim suprugom Krisom Robinsonom, za kog se udala kada je imala samo 20 godina. 

Četiri godine kasnije rodio se njihov sin, koji je sada napunio 19 godina, a glumica mu je posvetila emotivnu objavu na svom nalogu na Instagramu.

- Rođen na pun mesec u Raku, ovaj mladi čovek je osvojio moje srce. Zabavan, pun ljubavi, nežan, lojalan, senzitivan. Rajdere, slatki moj sine, volim da slavim dan kada si ti rođen - napisala je Kejt, pa dodala:

Profimedia
Kejt Hadson

- Tvoje rođenje je promenilo naše živote zauvek i donelo nam je mnogo radosti i smeha svakog dana. Volim te do beskonačnosti.

Glumica je, uz poruku, podelila nekoliko Rajderovih fotografija i snimaka koji su mnoge nasmejali. On, inače, studira, a razdvajanje njega od porodice najteže je palo upravo Kejt. Zato se veoma radovala što će njen naslednik biti sa njima tokom praznika na porodičnom odmoru u Aspenu.

- Ovo je prvi put da dolazi kući i to je velika stvar za sve nas - rekla je glumica, koja je nedavno otkrila kako se nosi sa tim što njen naslednik nije više svakog dana sa njom:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

- Teško mi je i da pričam o tome. Dešavaju mi se situacije gde samo počnem da plačem jer mi dođe do mozga da on nije tu. Ali on uživa, u gradu je, spreman je za sve i to je ono što me raduje. Uzbuđena sam zbog njegove budućnosti. Kada vidite decu da se razvijaju i osećaju dobro u svojoj koži, to je sve što kao roditelj želite.

Kejt, pored Rajdera, ima sina sa muzičarem Metom Belamijem, kao i ćerku sa trenutnim partnerom Denijem Fudžikavom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike