Kejt Hadson o velikoj traumi koju nikad nije prevazišla: Ne znam šta bih da nemam decu!

23.08.2021

06:15 >> 06:17

0

Ona veruje da je zbog naslednika bolja osoba, bez obzira na to što se s vremena na vreme i mučila balansirajući privatno i poslovno

Kejt Hadson o velikoj traumi koju nikad nije prevazišla: Ne znam šta bih da nemam decu!
Kejt Hadson - Copyright Profimedia

Kejt Hadson, prema njenim rečima – kao da nije ni imala oca. Muzičar Bil Hadson nije mnogo učestvovao u njenom odrastanju. Majka Goldi Hon podizala ju je sa dugogodišnjim partnerom Kurtom Raselom, a odnos s ocem često je javno spominjala kao „problem od četrdesetak godina”. Zato, kada je bila upitana o tome ko joj je pomogao „da se pomiri sa svojim demonima”, kada je porodica u pitanju, kao i roditeljstvo, objasnila je koliko je zahvalna što ima svoje naslednike, prenose strani mediji.

Pročitajte još:

Ova poznata mama ima ćerku Rani, te sinove Rajdera i Bingama i iako se svojevremeno i mučila da uskladi privatno i poslovno – naslednike je, prenosi „Mirror” obasula komplimentima, jer bez njih „ne zna šta bi”.

– Zbog njih sam bolja. Čine me takvom, iako testiraju moje unutrašnje demone gotovo svakodnevno. Ali, porodica mi je spas, posle svega što sam u životu prošla. Stojim s obe noge na zemlji samo zahvaljujući njima – tvrdi Kejt, koja i često na društvenim mrežama objavljuje fotografije nastale u njihovom društvu.

Kejt Hadson Profimedia

– Imala sam izvesnih problema zbog toga kako sam odrasla. Ali to me je, izgleda, samo pripremilo za budućnost i dobro se snalazim. Imala sam i pojedine traume koje nikad nisam prevazišla, ali sam naučila sa njima da se nosim. Ranije ih nisam uopšte ni prepoznala, ali kasnije se sve to promenilo i na bolje. Da sretnem mlađu sebe, rekla bih toj devojčici da je sasvim u redu da se oseća kako (sam) se osećala, jer jeste bilo i tužno i teško. I onda bih joj naglasila da je u stvari dobro i da će tek biti. Možda bih tako u pojedinim situacijama bila draža, blaža… Dozvolila bih sebi da samu sebe zagrlim, ako me razumete – objašnjavala je.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike