Mitru Miriću za doček glava bila u torbi! Gost zapucao, svi izleteli napolje

02.01.2022

19:45

0

Za pevača je ova noć bila izuzetno stresna

Mitru Miriću za doček glava bila u torbi! Gost zapucao, svi izleteli napolje
Mitar Mirić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevač Mitar Mirić započeo je karijeru sedamdesetih godina, a tokom pet decenija koliko je na javnoj sceni odradio je mnogo koncerata, turneja, nastupa koji su puni anegdota, ali i neispričanih priča. Pevalo se, pucalo, slavilo, a jedna godina mu je posebno ostala u sećanju, ali nikako po dobrom, već po lošem.

Mitar je za 24sedam ispričao da najgori doček koji pamti je onaj iz 1990. godine kada je nastupao sa legendarnim Sinanom Sakićem. Tada mu je, objasnio je on, život bio u opasnosti.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Bilo je to devedesete godine kada sam sa Sinanom bio u Americi. Sećam se dobro da se jedan gost napio i pištoljem opalio u plafon. Mi smo svi izjurili iz lokala. Baš je bilo stresno - rekao je pevač za naš portal, priznajući da je imao i više odličnih dočeka. 

- Bilo ih je mnogo, ali bih da izdvojim ovu prethodnu koju nisam radio. Bila je baš onako porodična. 

G.G./ATAImages
 

S obzirom na to da je muzička branša pretrpela veliku finansijsku krizu zbog manjka nastupa, Mirić kaže da novac njemu nikada nije bio problem.

- Bilo je težih godina, proći će i ovo, nadam se. Kod mene nema krize. Dugo se bavim ovim poslom i štedelo se. Nisam štedljiv, trošim koliko mi treba, srazmerno. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike