Čovek je davao dve kuće, restoran, samo da mu bude zet! Hit detalji iz ljubavnog života Mitra Mirića

19.08.2021

13:19 >> 13:23

0

Pevačev brat objasnio koliko je Mitar zaljubljive prirode i napomenuo da je to jedino što mu zamera

Čovek je davao dve kuće, restoran, samo da mu bude zet! Hit detalji iz ljubavnog života Mitra Mirića
Copyright Mitar Mirić ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Mitar Mirić ima dvojicu braće, a srednji, Sava, u razgovoru s domaćim medijima nije krio koliko je ponosan na njegov uspeh, kao i na njega samog. Ipak, kako je otkrio „Kuriru”, zamera mu što je zaljubljive prirode, i nabraja razne dogodovštine iz njegovog ljubavnog života iz perioda dok još nije bio oženjen.

Pročitajte još:

– Ponosan sam na Mitra. Mi smo muzikalna porodica, volim da pevam. Mitar ima jači glas, a moj je prijatniji za slušanje – počeo je Savo Mirić.

– Mitar je zvezda, ali ne voli baš da mu svako prilazi. Kada je dobro raspoložen i ako je veseo, hoće sa svakim da popriča. On živi od starih hitova, ponekad snimi nešto novo. Najviše mu zameram što je zaljubljive prirode. On voli žene, ali i one njega. Zaljubi se brzo i onda posle pati 10 godina, ne može da je zaboravi. Voleo je lepe žene, pa posle samo problemi. Čovek je davao dve kuće u Orašju na Savi i restoran samo da mu Mitar bude zet, ali on nije hteo, otišao je sa drugom ženom. Sklon je ženama i avanturama, ali je dobar čovek i pevač. Njegova supruga je lepa žena, ali ih je imao mnogo lepših. Mislim da je mom bratu trenutno najveći problem to što stari. Jeste njega popularnost promenila u jednoj meri, ali najviše ga plaši to što prolaze mladost i lepota. On se plaši da neće više biti lep, on se farba, a sve je to zbog žena – zaključio je on.

Mitar Mirić ATAImages/Antonio Ahel

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike