Sloba Radanović priznaje da je u 2022. ostvario svoje snove: Ovo je bila najbolja godina do sada!

08.01.2023

14:05

0

Pevač ne skida osmeh s lica

Sloba Radanović priznaje da je u 2022. ostvario svoje snove: Ovo je bila najbolja godina do sada!
Sloba Radanović - Copyright ATAImages/ A.A.

Sloba Radanović praznike je proveo radno, a sada je u prazničnom izdanju jedne emisije otkrio da li se umorio, a potom sumirao godinu za nama.

Činjenica je da radi posao koji voli, ali priznaje da je češće psihički iscrpljen, nego fizički.

- Onako, više me to iscrpi psihički nego fizički, jer smo navikli, to je naš posao i mi se sa tim nosimo stoički, ali kako smo se nadali, super je - rekao je Radanović.

Antonio Ahel/ATAImages
Sloba Radanović

Radanović se u 2022. godini oženio po drugi put, svio ljubavno gnezdo sa svojom izabranicom Jelenom Radanović, a početkom ove godine očekuje i prinovu, odnosno svog prvog naslednika.

Jednom prilikom otkrio je i da će se beba zvati Damjan.

- Za mene je 2022. bila čista desetka. Sve lepo mi se desilo i na privatnom i na poslovnom planu, sve ono što čovek može da poželi da mu se desi u godinu dana, meni se desilo, naredna neka bude upola kao 2022. ja ću biti zadovoljan. Sigurno je bila najbolja godina do sada. Predivne stvari, pogotovo na privatnom planu, a za sledeću ću se potruditi da bude bar upola ovako dobra, bar što se tiče poslovnog plana - rekao je Sloba u "Premijera - Vikend specijalu" na televiziji Pink.

24sedam/Goran Sivački
Sloba i Jelena Radanović

Podsetimo, Sloba Radanović je danas pobesneo, te iskoristio svoj prostor u medijima i javno osudio sve kolege koje ćute o jedanaestogodišnjem dečaku, Stefanu Stojanoviću, koji je na Badnji dan ranjen na Kosovu dok je tražio badnjak sa stanrijim bratom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike