'"Prisustvovaću porođaju!" Sloba Radanović otkrio da priprema sobu za bebu i kako sa Jelenom provodi trudničke dane! (VIDEO)

21.12.2022

16:44

0

Pevač nesrpljivo iščekuje rođenje sina, nakon čega će uzeti odmor od poslovnih obaveza i posvetiti se ulozi oca

'"Prisustvovaću porođaju!" Sloba Radanović otkrio da priprema sobu za bebu i kako sa Jelenom provodi trudničke dane! (VIDEO)
Jelena i Sloba Radanović - Copyright M.M./ATAImages

Pevač Sloba Radanović prošle zime stao je na ludi kamen sa svojom izabranicom Jelenom Radanović, a uskoro se očekuje da par dobije prinovu, budući da je Jelena u podmakloj trudnoći.

Sloba i Jelena su nakon venčanja otpočeli zajednički život u svom novom domu, a pevačevu krsnu slavu Sveti Nikola, prvi put su zajedno proslavili u novoj kući

- Kao da sam se rodio tamo. Preporodio sam se otkad smo se uselili. Hvala Bogu što mi je poslao taj dom - istakao je pevač.

ATAImages/Antonio Ahel
Jelena i Sloba Radanović

Sloba je sada prznao da se osećao kao pravi domaćin, pa otkrio kako su tekle pripreme za najveću srpsku slavu, Nikoljdan, da li je spreman za ulogu oca i kako će se njegovo novorođenče zvati.

- Odlično je prošla slava. Prvi put u novom domu. Ja sam više nazdravljao, nisam mnogo pio s gostima. Spreman sam, imam neku pozitivnu tremu, ali ništa strašno. Pričali smo dosta Jelena i ja, mislim da ću prisustvovati porođaju. Nismo još ništa kupovali za bebu, kažu da to ne valja unapred. Beba će se zvati Damjan - rekao je Sloba.

Radanoivić je otkrio da su pripreme za doček bebe uveliko u toku, te se već priprema i soba za malog Damjana, kako su Jelena i on odlučili da će im se sin zvati.

- Još nismo ni počeli, majstori ulaze tek za koji dan. Sve će biti spremno - istakao je Radanović koji dodaje da je njegova supruga juče bila na pregledu.

Antonio Ahel/ATAImages
Jelena i Sloba Radanović

- Jelena i ja se trudimo da što više vremena provedemo zajedno, da se odmaramo i uživamo u porodičnim trenucima - priznao je pevač.

Nakon rođenja bebe, pevač planira da smanji poslovne obaveze, kako bi se u potpunosti posvetio ulozi oca i maksimalno pomogao supruzi Jeleni. 

- Najveće sitnice koje radim, radim od srca i ne volim to da ističem. Ne želim da mi bilo ko to vraća, trudim se da svaki dan uradim nešto lepo, kad god imam priliku za to - zaključio je Sloba.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike