Dušica Jakovljević proslavila Božić s najbližima, izvukla novčić iz česnice, pa otkrila porodičnu tajnu!

08.01.2023

13:41

0

Posrećilo joj se prvi put nakon rođenja dece

Dušica Jakovljević proslavila Božić s najbližima, izvukla novčić iz česnice, pa otkrila porodičnu tajnu!
Dušica Jakovljević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Dušica Jakovljević, jedno od zaštitnih lica televizije Pink, ne krije da uživa praznicima sa svojim najbližima, te je tako i ovaj Božić provela skromno u krugu svojih roditelja, svoje ćerke i sina.

Voditeljka voli da je kod kuće na velike hrišćanske praznike, a za bogatu trpezu zaslužna je njena mama, koja sprema omiljene specijalitete njene porodice, koji ni ovoga puta nisu izostali.

Detalje iz topline porodičnog doma podelila je i sa svojim pratiocima na Instagramu, a ono što je svima zapalo za oko, jeste da Dušica posebno uživa u domaćoj kuhinji. Ove godine imala je sreće i kada je novčić iz česnice u pitanju.

- Prvi put otkad su se deca rodila izvukla sam paricu - napisala je Dušica.

Dušica je izvukla paricu za sreću i novac tokom cele godine, a sa svojim pratiocima na Instagramu podelila je i porodičnu tajnu.

Instagram screenshot / dusicajakovljevic
Dušica Jakovljević

- U mojoj porodici od kad sam ja bila mala, imamo tradiciju da napravimo neku šalu sa novčićem i podelom. Uglavnom su babe nameštale deci, a jedne godine namestili smo da svi nađemo novčić osim Ognjena (da ste mu tada samo videli izraz lica). Ali, ove godine je bilo kako je Bog zapovedio i svakako je opet nešto što će se prepričavati (deda nije dobro okrenuo tanjir)! Volim moju porodicu - napisala je Dušica.

Podsetimo, Dušica Jakovljević je nedavno otkrila detalje saobraćajne nezgode koja se dogodila prošle godine usled pada sa skutera i to pravo u reku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike