Dušica Jakovljević prošla kroz pravu dramu! Pala sa skutera, pa završila u reci: Pomagali su mi da dođem na obalu

31.12.2022

18:49

0

Voditeljka se danas šali na svoj račun, ali joj u tom trenutku nije bilo svejedno

Dušica Jakovljević prošla kroz pravu dramu! Pala sa skutera, pa završila u reci: Pomagali su mi da dođem na obalu
Dušica Jakovljević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Dušica Jakovljević, voditeljka TV Pink, otkrila je jednu situaciju koja joj se dogodila prošle godine, a kojoj nikada javno nije pričala.

Naime, kako se saznalo da je Dušica pala sa skutera pravo u reku, voditeljka je rešila da ispriča šta se zapravo dogodilo.

ATAImages/Antonio Ahel
Dušica Jakovljević

- Mislila sam stvarno da to niko nikad neće saznati! Ali jeste, desilo se, upala sam kompletno obučena u reku, jer se ja zapravo nikada ne vozim skuterom. Išla sam sa društvom, vraćala sam se sa nekog snimanja i da bi se što pre prebacili sa tačke "A" na tačku "B", ja sam sela na skuter i prevrnuli smo se. Srećom, imala sam pojas na sebi, bile su preduzete sve mere ukoliko se tako nešto desi, i zaista se to dogodilo. Bukvalno, samo što smo krenuli i taj pokušaj da se izvučem je trajao - priča Dušica i nastavlja:

- Na sebi sam imala patike, pa nikako nisam mogla da se popnem, ali neki prijatelji su nam pomogli da nekako dođemo na obalu, međutim, usledio je drugi problem. 

Kako je otkrila, ona je trebalo da ide sa prijateljima u izlazak, ali je bila kompletno mokra!

- Krenuli smo u izlazak, ali ja sam bila potpuno mokra! Jeste bilo leto, trebalo je da sednemo u baštu jednog lokala, ali nisam mogla ni do parkinga da odem tako mokra. Pritom, imala sam sređenu i šminku i frizuru, vraćala sam se, kao što sam rekla, sa nekog slikanja i nije bilo ni govora da ja sad tako šetam pored onih restorana i da me ljudi gledaju! Morala sam da se vratim na isti taj skuter i da se odvezem. Naravno, sve smo okrenuli na šalu, kasnije smo i nastavili taj izlazak, celo veče smo se šalili na tu temu - ispričala je voditeljka i nastavila:

Antonio Ahel/ATAImages
Dušica Jakovljević

- Meni se uvek dešavaju takve stvari, ako neko treba da se oklizne - ja ću se okliznuti! Jesam se uplašila u nekom trenutku, jer nisam mogla da se popnem odmah na skuter. Apelovala bih ovim putem na ljude da vode računa. Ja sam možda imala sreće, neko sam ko je odrastao uz reku, svoje detinjstvo sam provela baš na tom keju. Moj tata se dugo bavio vodoprivredom i ekologijom i znam koliko je reka opasna. Meni se to desilo u ovim godinama, mogu da kažem da sam se tada ponovo rodila. Šalu na stranu, svi moramo da vodimo računa, znamo šta se dogodilo prošle godine za Novu godinu i apelujem na sve ljude da vode računa.

Bonus video:

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike