Kod Vanje Mijatović - duplo slavlje: Za mene je ovo privilegija!

07.01.2023

21:45

0

Pevačica danas osim Božića proslavlja i svoj rođendan u krugu porodice i prijatelja

Kod Vanje Mijatović - duplo slavlje: Za mene je ovo privilegija!
Vanja Mijatović - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Vanja Mijatović danas sa suprugom i ostalim članovima svoje porodice obeležava Božić, ali i svoj 37. rođendan. Govoreći za jedne domaće medije o ovom duplom slavlju, naglasila je kako je za nju privilegija to što je rođena baš na ovaj dan. 


- Božić je zaista veoma važan za mene. Volim tradiciju, odmalena je poštujemo i uživamo u našim običajima. Još lepše je što je tog dana i moj rođendan, zaista je privilegija biti rođen na taj dan. Okupljamo se svi, naravno i dalje, jedino mi nedostaje moj brat koji je na drugom kontinentu - kazala je ona za „Pink.rs", pa nastavila o tome koliko uživa u običajima koji se danas svuda poštuju. 

- Meni nije važno ko će šta izvući, svakako dođe u ruke mojih voljenih. Više mi znači sam čin lomljenja česnice. Ceo dan se osećam jako lepo i posebno mirno i ne bih mogla da izdvojim nešto što me posebno obraduje - iskrena je bila ona. 

 

 

- Današnji dan provodim sa najužim članovima porodice i mojim suprugom. Pored njih očekujem i par dragih ljudi da dođu i na tortu - rekla je Vanja, pa zatim otkrila ko je za šta u njenoj kući zadužen kada je ovaj veliki praznik u pitanju. 

- Kada ja spremam i nismo u gostima kod roditelja, onda je to česnica, naravno. Obavezna ruska salata, sarma i tako dalje, a on se uvek potrudi da mi obezbedi sve to što je i potrebno kako bi naša trpeza bila bogata, a opet primerena našoj tradiciji - objasnila je ona. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike