Svadba Vanje Mijatović je zbunila sve, a pevačica već zaboravlja da je udata: Stalno moram da se ispravljam! (VIDEO)

18.12.2022

07:45

1

Pevačica priznaje da je zbunjuje to koliko se velika pompa digla oko njenog venčanja

Svadba Vanje Mijatović je zbunila sve, a pevačica već zaboravlja da je udata: Stalno moram da se ispravljam! (VIDEO)
Vanja Mijatović - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Vanja Mijatović, zvezda "Granda" napravila je pre nekoliko nedelja svadbenu žurku, a ono što je bilo interesantno svima jeste da se tada nije udala! Ona je to učinila nešto kasnije u crkvi u Dubaiju, pa se digla velika pompa oko toga šta se tu zapravo izdešavalo.

No, i pored svega toga, Vanja je priznala da joj se desi da i zaboravi da je udata! Naime, na snimanju novogodišnjeg programa RTS, ona je odgovarala na pitanja novinarskih ekipa, među kojima je bila i 24sedam, te priznala da joj se često desi da svog muža nazove "verenikom", s obzirom na to da su dugo bili vereni.

Amir Hamzagic/ATAImages
Vanja Mijatović

- Nikako da se naviknem, još uvek pričam "verenik", dugo smo bili vereni, pa moram da se ispravim i kažem "moj suprug". Nadam se lepom, zajedničkom životu - kaže Vanja i osvrće se na pompu koja se podigla zbog njene svadbe:

- Toliko je jednostavno. Mi smo samo podelili u dva dana venčanje, crkveno i žurka. Da bismo bili odmorni i za jedno i za drugo i da bih ja obukla tri venčanice (smeh).

Posle svadbene žurke došao je i Dubai, koji je sve iznenadio.

- Bilo je predivno, zaista nam je čast da smo prvi srpski par koji se venčao u Dubaiju. Bilo je pitanje da li postoji srpska pravoslavna crkva tamo, ima je, mogu ljudi da odu. Ušli smo u istoriju sa tim da smo prvi srpski par koji se venčao u Dubaiju - kaže Vanja i otkriva da im je put tamo bio "mini medeni mesec":

ATAImages/Amir Hamzagić
Vanja Mijatović sa suprugom Aleksandrom

- To nam je kao bio medeni mesec, ali kod nas je sve to spontano, videćemo, mada ne sada, pošto imamo puno obaveza. 

Svima je poznato da se Vanja druži sa Aleksandrom Mladenović, te je pevačica priznala da jedva čeka da i njena drugarica uskoro nekom mladiću kaže "da".

- Navijam za to da Aleksandra uskoro kaže "da". Svakog svoja sreća čeka negde, sigurna sam i nju, mene je moja sačekala u malo kasnijim godinama, ali nikad nije kasno za ljubav - iskrena je pevačica.

ATAImages/Antonio Ahel
Aleksandra Mladenović i Vanja Mijatović

Da li je zadovoljna poklonima sa svadbe i koliko joj je trebalo da prebroji novac koji je dobila na poklon, pogledajte u videu ispod:

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike