Pevačica se predstavlja kao Vanja Mijatović, a u dokumentima joj piše drugo ime

16.04.2022

12:33

0

Ona je otkrila kako se srodila sa svojim nezvaničnim imenom, i da je Ivana zove samo njen verenik

Pevačica se predstavlja kao Vanja Mijatović, a u dokumentima joj piše drugo ime
Vanja - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Nije nepoznanica da brojne poznate ličnosti u javnosti koriste umetnička imena ili nadimke zarad potreba karijera. Neki su to učinili zbog veće popularnosti, drugi da bi se razlikovali od kolega sa sličnim imenima, dok su neki sebi odabrali lepša od onih koja su im data po rođenju.

Iako deluje da u imenu Vanje Mijatović nema ničega spornog, pevačica je ranije ispričala da zapravo to nije njeno pravo ime.

ATAImages/ Antonio Ahel
Vanja MIjatović

- Mama mi je dala dva imena kada sam se rodila, bila je moderna u to vreme i razmišljala je da ja izbarem kad porastem koje mi se više sviđa. U dokumentima sam Ivana, a zapravo sam celog života Vanja - objasnila je pevačica.

Vanja je otkrila kako se srodila sa svojim nezvaničnim imenom, i da je Ivana zove jedino njen verenik.

Antonio Ahel/ATAImages
Vanja MIjatović

Kako kaže, bilo je i situacija da joj službenici ne veruju kada im da svoja dokumenta i kada vide drugo ime. 

- Zbune se kada dajem lična dokumenta, pitaju me da li sam pevačica, ali nekad je to i dobro. Inače imam previše ličnosti u sebi, što da ne i u dokumentima. Mislim da ću promeniti u Vanja, ako me ne bude mrzelo da spremam svu tu papirologiju - rekla je ona.

Podsetimo, Vanjima majka Snežana je numerolog, a pevačica ne krije da se često konsultuje sa njom po pitanju svoje karijere.

Antonio Ahel/ATAImages
Vanja MIjatović

- Mama nikada ne gleda nama, tj. ne sabira nama, članovima porodice, zato što nas poznaje i bila bi pristrasna, ali se savetujem sa njom kada da izbacim pesmu. Savetujem se sa njom koji je dobar datum, koji dan da snimam spot, onda za broj telefona, broj tablica, broj stana ali gledam da je ne maltretiram puno jer ona ima puno posla - otkrila je Vanja za Espreso.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike