Jelena Đoković otkrila oko čega se sukobljava sa Novakom: Želela sam da moja bude zadnja, on me je dosta korigovao

15.09.2022

08:51

0

Autor: Marija Mitić

U mnogim stvarima se slažu, ali su zato u dosta toga potpuno različiti

Jelena Đoković otkrila oko čega se sukobljava sa Novakom: Želela sam da moja bude zadnja, on me je dosta korigovao
jelena-i-novak-djokovic insta - Copyright Instagram screenshot / djokernole

Jelena Đoković gostovala je u Jutarnjem programu RTS-a gde je govorila na temu roditeljstva. Kako kaže, sa svojim suprugom Novakom Đokovićem često nailazi na razmirice upravo oko vaspitanja dece, ali na kraju uspeju da pronađu kompromis i zajednički jezik.

- Novak i ja smo dosta slični, ali i dosta različiti kada je vaspitavanje dece u pitanju, ali razgovorom dosta toga rešavamo. Verujem da nam je mnogo lakše jer počinjemo od istih vrednosti, i zahvalna sam na tome. Mi smo počeli da se zabavljamo kao klinci i zajedno smo rasli, pa smo se uporedo nekako oblikovali što nam je sada olakšalo roditeljstvo - započela je Jelena pa otkrila da često ume da se sukobi sa suprugom oko tretiranja dece.

printscreen/youtube/rts
Jelena Đoković

- Imamo različitosti u pogledu na dosta toga i sukobljavamo se. Negde sam ja više vremena provodila sa decom, dok se on bavio svojim poslom, pa sam tu negde želela da imam više kontrole i da moja bude zadnja. Tu mi pomaže Novak da se korigujem i to sve više i više.

Kako kaže, trudi se da ne radi ono što ne bi želela sutra da njena deca rade, jer oni oponašaju roditelje.

- Znam samo da moram dosta sebe da dovedem u red pre nego što bilo šta uradim, kažem ili posavetujem svoju decu. Govorim deci šta ne treba da rade i u stvari ja to ne smem da radim, jer naša dela govore više od reči. Kada sam se bavila tehnologijom u kući, ja sam se toliko podesila, da televizor uopšte ne palim osim kad Novak igra tenis - završila je Đokovićka.

Podsećanja radi, Jelena i Novak imaju dvoje dece, sina Stefana i ćerku Taru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike