Minđuše Jelene Đoković koštaju pravo bogatstvo: Novakova supruga ponela nakit svetskog brenda (FOTO)

15.11.2022

15:40

3

Na završnom mastersu u Torinu Novakova supruga je obukla belu rolku, nosila je blagu šminku, ali najveću pažnju je privukao nakit koji je nosila

Minđuše Jelene Đoković koštaju pravo bogatstvo: Novakova supruga ponela nakit svetskog brenda (FOTO)
Jelena Đoković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jelena Đoković redovan je gost na mečevima svog supruga, sprskog asa Novaka Đokovića. Ona je juče Noleta bodrila na završnom mastersu u Torinu, tokom meča sa Stefanosom Cicipasom.

Novakova supruga je imala mesto u loži, a sve oči su bile uprte u nju, što i nije ništa novo, jer u svetu žena slavnih tenisera važi za ikonu stila.

Uvek smerno, a elegantno odevena, Jelena je obukla belu rolku, nosila je blagu šminku, ali ono što je najveću pažnju privuklo jeste nakit koji je imala.

U pitanju su minđuše prestižnog brenda u obliku detelinke sa četiri lista, a cena ovog modela iz “Alhambra” kolekcije ide i do 120.000 dolara, što je više nego što bi koštao jedan stan u Beogradu.

Svaki komad ovog nakita je pravo remek-delo majstora zanata, a u izradi ne učestvuju samo vrhunski juveliri i zlatari, već i oni koji se bave obradom kamena i poliranjem, piše "Hello".

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike