Naizgled skromno, a papreno skupo: Cena modnog detalja Jelene Đoković pola stana u Beogradu (FOTO)

29.04.2022

04:55

0

Noletova žena ima privatnu kolekciju satova, koje kombinuje sa svojim stajlinzima

Naizgled skromno, a papreno skupo: Cena modnog detalja Jelene Đoković pola stana u Beogradu (FOTO)
Jelena Đoković - Copyright Jelena Đoković Profimedia

Supruga srpskog teniskog asa, Novaka Đokovića, Jelena Đoković uvek je smerno i sa ukusom obučena, a svaki stajling upotpuni i modnim detaljem, naizgled skromnim, a papreno skupim. 

Poznato je da Jelena insistira na minimalizmu i stilu koji bismo u najmanju ruku mogli nazvati skromnom elegancijom. 

Iako nije od žena koje se razmeću luksuzom, a ima sve uslove za to, niti voli da na bilo koji način skreće pažnju na sebe, supruga najboljeg tenisera današnjice s vremena na vreme nam stavi do znanja koja privatna kolekcija joj je omiljena. Naime, ona poseduje riznicu satova, a vrednost istih je i te kako skupa. 

 

 

Naime, ona neretko nosi model brenda Audermas Piguet, koji je može se reći, najskupoceniji, a njegova vrednost se kreće oko 50.000 evra, što će reći gotovo kao jedan manji stan u srpskoj prestonici. Model ovog sata ima okvir i kućište koji su sastavljeni od 18-karatnog ružičastog zlata, a tu su i 32 dijamanta i srebrni brojčanik.

Podsetimo, na nedavno održanom turniru u Beogradu Jelena je na ruci nosila sivi sat, a po svemu sudeći u pitanju je čuvena japanska marka Seiko, čije je zaštitno lice upravo njen suprug.

Milan Maricic/ATAImages
Jelena Đoković

 

U poređenju sa ostalim komadima iz Jelenine kolekcije, cena ovog je prava sitnica, a prema podacima sa sajta, za najskuplji model ne treba izdvojiti više od pet hiljada evra.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike