Haris Džinović o roditeljstvu i porodici: Svako je otišao na svoju stranu, ne znam više šta je romantika

04.01.2023

10:37

0

Pevač ističe da se i on sam izgubio u ovom vremenu, te da se više ne cene iste vrednosti

Haris Džinović o roditeljstvu i porodici: Svako je otišao na svoju stranu, ne znam više šta je romantika
Haris Džinović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Haris Džinović otkriva da godinama unazad Nove godine provodi radno sa publikom, a sada je priznao da li ga njegova deca prate na nastupu, da li je i sada u osmoj deceniji romantičan, ali i kako funkcioniše njegov odnos sa decom. 

- Sada su veliki i svako ide na svoju stranu. Njih to više ne zanima, a tad su morali da idu sa nama jer su bili mali - kaže Haris i dodaje da sinu Kanu i ćerki Đini dozvoljava kućne žurke:

Antonio Ahel/ATAImages
Haris Džinović

- Ponekad mi napravimo žurku, uglavnom deca idu napolje. Kućne žurke su jako zahtevne. Mnogo toga treba da se uradi da bi se napravila kućna žurka.

Kako kaže, samo je jednom uspeo da ne nastupa za doček Nove godine tokom višedecenijske karijere.

- Samo jednu Novu godinu sam proveo u kući, iskreno bilo je davno i ne sećam se da li sam uopšte imao porodicu tada. Uglavnom sam sve ostale Nove godine radio - priča Džinović, te se osvrće na romantiku savremenog doba:

ATAImages/ M.M.
Haris Džinović

- Romantika je danas pobegla mnogima, pobegla je i meni. Ne znam više šta je romantika, ja sam romantičan bio. Izmakla je kontroli i ljudi joj se više ne dive. Romantika je nešto najlepše.

Podsetimo, Džinovići žive u velelepnoj vili na Senjaku, a njihovi susedi kažu da su domaćini izuzetno prijatni, ali da ne komuniciraju previše sa komšilukom. Osim toga, kažu da poznati par ima baštovana, ali i kuvara.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike