Bijonse o žrtvama koje podnosi zbog slave: Borba sa nesanicom, stresovi

11.08.2021

12:47 >> 15:26

0

Autor: D. Božović

Američka pevačica ističe da je zbog uspeha u karijeri potrebno mnogo odricanja - manjak sna i posebna ishrana

Bijonse o žrtvama koje podnosi zbog slave: Borba sa nesanicom, stresovi
Copyright Bijonse, Foto: Profimedia

Američka pevačica, Bijonse ima zavidnu karijeru, a za uspeh na javnoj sceni je kako kaže potrebno mnogo žrtve.

U intervjuu za „Harper’s Bazaar“ ona je priznala da se često trudila da svoju privatnost sačuva daleko od očiju javnosti, jer tako jedino može da uživa i stvara bez tuđe znatiželje.

Bijonse, Foto: Profimedia

– Rezervisana sam za sve, osim za ljude koje volim i kojima verujem. Oni koji me ne poznaju i nikada me nisu sreli, mogli bi da me shvate kao dosta zatvorenu osobu – ispričala je Bijonse, prenosi NBC News.

Pevačica je istakla da svoju privatnost ne želi da deli sa drugima:

– U ovom poslu toliko vašeg života ne pripada vama, osim ako se za to izborite. Verujte mi, razlog zašto ljudi ne vide određene stvari o meni je to što Devica u meni ne želi da oni to vide, a ne zato što to ne postoji – dodala je pevačica.

Bijonse, Foto: Profimedia

Uz karijeru najveći izazov joj je bilo roditeljstvo.

– Mislim da sam, kao i mnoge žene, osetila pritisak da budem okosnica svoje porodice i svoje firme i nisam shvatala koliko to utiče na moje psihičko i fizičko blagostanje. Nisam uvek sebi bila prioritet – rekla je Bijonse i ispričala koliko žrtve podnosi zbog turneja koje ima:

– Više od pola života borim se s nesanicom zbog turneja. Tu su i godine trošenja mišića zbog plesanja u štiklama. Takođe, stres na mojoj kosi i koži, od sprejeva i farbe, vrućine figara i nošenja teške šminke za vreme znojenja na bini – dodala je ona, istakavši da je ranije držala brojne dijete zbog svog izgleda, kao i da je izbegavala ugljene hidrate.

Bijonse /Profimedia

Podsetimo, Bijonse je već 2006. godine u intervjuu za časopis „Parade“ izjavila da je bila u teškoj depresiji pošto se njen bend Destiny’s Child raspao. Tada nije izlazila iz sobe, bila je usamljena, raskinula je sa dečkom sa kojim je godinama bila u vezi, te se bojala da više neće pronaći ljubav.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike