Milan Kalinić potkačio glumce: Mnogo ih idealizujete, a većina njih nema ništa pametno da kaže!

01.01.2023

18:00

2

Njega nerviraju kolege koji odbijaju saradnju sa medijima pod raznim izgovorima

Milan Kalinić potkačio glumce: Mnogo ih idealizujete, a većina njih nema ništa pametno da kaže!
Milan Kalinić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Milan Kalinić je javnosti poznat kao voditelj, međutim, on je po profesiji glumac. 

No, on nema dlake na jeziku, pa je tako sada potkačio kolege koji odbijaju da daju intervjue pod raznim izgovorima, a on smatra da zapravo nemaju šta da kažu.

Naime, u emisiji "Balkanskom ulicom", razni gosti su komentarisali baš gostovanja glumaca.

- Imaš i glumce koji kažu da su jako stidljivi ili veliki tremaroši i da ne vole da daju intervjue - rekla je Minja Miletić i nastavila:

24sedam/Katarina Mihajlović
Milan Kalinić

- Ja sam imala razgovor sa Nikolom Kojom, ja sam njega ubeđivala godinu dana, da dođe, da pristane, a on kaže: "Pa ne, ja imam tremu", ja kažem: "Nemoguće, kako, pa snimaš non-stop"...

- To su umetničke duše, oni su priča za sebe, mi voditelji smo malo jednostavniji - ubacila se Sanja Kužet, a onda i Marija Kilibarda dodala:

- Mislim da mi njih generalno smaramo. Oni se izražavaju kroz umetnost i oni ne žele često da pričaju o sebi i onda ta gostovanja njima dođu kao...

Tada je Milan rešio da se umeša.

ATAImages/Antonio Ahel
Milan Kalinić

- Je l' mogu da vam srušim sneška malo pošto imam malo veze... Vidim kako i vi doživaljvate kao glumci, umetnost... Možda će mi zameriti kolege, ali znam iz priče sa njima... Mnogo svi idealizujete glumce, mnogi glumci neće da daju intervjue, pa to podvedu pod to i sebi olakšaju, zato što nemaju šta da kažu, a znaju da glumci važe za kao neke intelektualce i to im je još veće opterećenje i onda pod plaštom glumljenja umetnosti ja ne dajem intervjue... Ima naravno i onih koji ne daju zato što imaju takav neki stav, ali verujte mi velika većina je ovo, nemaju šta da kažu. To što mi svi mislimo, to jest vi svi mislite da su glumci po difoltu jako obrazovani i načitani, to je jedna velika zabluda - rekao je Milan Kalinić zbog čega ga je Žika Nikolić upitao:

- Je l' ti želiš da igraš još negde?

ATAImages/Antonio Ahel
Milan Kalinić

- Veruj mi da reditelji ovo još gore misle o glumcima od mene, da mogu samo pluseve da dobijem od reditelja - odgovorio je Milan Kalinić i nastavio:

- Ali nema veze ja neću uopšte ništa... to je moja profesija nego samo kažem, među glumcima ima prepametnih ljudi, preduhovitih, prešarmantnih, zato se i bave time, zato su i veliki glumci i to je tako, ali malo mi volimo svi da sve stavljamo u isti koš...

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike