Glumica mesecima krila vezu od bivšeg muža? I kum mudro ćutao, Dario sve saznao od ove osobe! Novi detalji afere Anđelka

25.12.2022

21:40

5

Pošto je čuo i za prinovu, nimalo mu nije bilo svejedno

Glumica mesecima krila vezu od bivšeg muža? I kum mudro ćutao, Dario sve saznao od ove osobe! Novi detalji afere Anđelka
Anđelka Prpić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

U jeku skandala vezanog za Anđelku Prpić, te spekulacija o njenoj navodnoj trudnoći s najboljim drugom bivšeg supruga Daria, još jedan insajder progovorio je za domaće medije pa istakao kako je glumica, navodno, mesecima krila svoju vezu s izvesnim M. Ž. od Prpića.

On je, prema daljim napisima, sve na kraju saznao od druge, ali bliske osobe, koja mu je i te kako od poverenja, pa ostao u šoku pošto je bio obavešten i o navodnoj prinovi.

- Dariju ni na kraj pameti nije bilo da će se Anđelka upustiti u vezu sa čovekom s kojim je godinama bio najbolji prijatelj. Trebalo je čak i da se okume. M. im je godinama dolazio u kuću. Nije mogao ni da pomisli da bi on sem prijateljstva mogao da ima nešto sa njegovom bivšom suprugom Anđelkom, zbog koje je i ostavio devojku s kojom je bio 11 godina u vezi. Kada mu je jedna bliska osoba ispričala da su oni zajedno već nekoliko meseci i da čekaju i dete, kao i da sve kriju od njega, bio je u šoku. Nije mogao da dođe sebi danima - tvrdi izvor za „Kurir" i dodaje kako Dario nije sumnjao u informacije koje su stigle do njega jer je osoba s kojom je razgovarao bliska Anđelki i „do detalja je upoznata sa njenim životom".

Podsetimo, brojni domaći mediji već danima pišu o aferi Anđelka, te tome kako se, između ostalog, M. Ž. pojavio i na njenoj intimnoj rođendanskoj proslavi u oktobru, na kojoj su se i, navodno, fotografisali nasmejani i srećni.

Takođe, društvenim mrežama kruži snimak sa svadbe Prpića, na kom se vidi i on među zvanicama izuzetno bliskim tadašnjem paru. Na Tviteru, sa druge strane, pljušte oštre poruke vezane za sve glavne aktere drame, o čemu više možete čitati OVDE.

Sa svadbe Anđelke i Daria Prpića, Printscreen ,,Paparaco lov"
 

- Nemojte molim vas da me zovete zbog gluposti - glasi sve što je Anđelka rekla na ovu temu za „Telegraf" upitana da prokomentariše čitav slučaj, a ni njen bivši muž nije imao mnogo šta da doda pošto je i sam bio kontaktiran.

- Čuo sam, ali zaista ne želim to da komentarišem - rekao je za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike