Ceca išla u Bugarsku po muža?! Hit izjava pevačice o kojoj se priča! (FOTO)

23.12.2022

21:55

0

Ražnatovićka je u okviru svog šoua s ponosom pokazala kakav je spekatkl napravila u toj zemlji, ali i s kakvim je planovima tamo bila krenula

Ceca išla u Bugarsku po muža?! Hit izjava pevačice o kojoj se priča! (FOTO)
Ceca Ražnatović - Copyright Printscreen ,,Ceca show"

Ceca Ražnatović svakako je pokazala svoju šarmantnu stranu u najnovijoj epizodi „Ceca show-a". Pored toga koliko je uživala u nastupu koji je bila održala u Bugarskoj, pevačica je otkrila kako je „tamo krenula po muža", ali u potražnji nije bila sama.

Naime, „udružila je snage" s frizerom Stevanom Radivojevićem, s kojim je vremenom ostvarila i prijateljski odnos, pa kom je želela da pomogne da baš tamo pronađe devojku.

- Rekla sam mom frizeru Stevanu: „Idemo u Bugarsku, ti po devojku, ja po muža" - šalila se Ceca posle koncerta, kako je prikazano u njenom porodičnom šouu, pa tako napravila opšti šou.

Ceca Ražnatović, Printscreen ,,Ceca show"
 

- Pošto me devojka me je ostavila, smršao sam 17 kilograma - nadovezao se Stevan, ali pevačica je i na to imala odgovor.

- A, to je zbog lomljivosti u struku - nastavila je sa šalama ona, pa iznova svojim karakterom oduševila sve fanove ove emisije.  

- Pošto si „ispustio" Anastasiju, moram da ti tražim Bugarku, tvoja baba je rekla da ti je vreme da se ženiš - dodala je ona, na radost prijatelja s kojima je bila tada provodila vreme.

Stevan je zatim prokomentarisao kako bi njegova baka pristala samo na Cecu, kao njegovu suprugu.

- Voli starije žene, a za to „starije žene" ima da ti nađem neku koja će da te bije tri puta dnevno - nastavila je Ceca u istom tonu, videlo se tokom 12. epizode pomenutog porodičnog serijala, koji se prikazuje na televiziji „Blic".

Inače, Ceca je koncert koji je tada održala, prekinula u jednom trenutku - zbog sestre Lidije.

Lidija Ocokoljić, Printscreen ,,Ceca show"
 

- Danas imam jedno iznenađenje za svoju sestru. Lidija, srećan ti rođendan! - kazala je tada ona, pa joj zapevala rođendansku pesmu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike