„Nalazila sam vremena za botoks, tetoviranje, ali ne i za redovne preglede!" Dušica Jakovljević otvorila dušu: Život treba ceniti!

28.10.2022

10:45

2

Voditeljka je ozbiljno rešila da preuredi svoju listu prioriteta

„Nalazila sam vremena za botoks, tetoviranje, ali ne i za redovne preglede!" Dušica Jakovljević otvorila dušu: Život treba ceniti!
Dušica Jakovljević - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Dušici Jakovljević je nedavno bila poverena uloga moderatora na humanitarnoj izložbi „Ti si ta heroina" fotografa Martina Stamenkovića. Njegovi modeli su bile su žene iz Udruženja „Žena uz ženu" - heroine koje su pobedile karcinom dojke. Više o tome možete čitati na OVOM linku.

Voditeljka je nešto kasnije otvorila dušu pa priznala kako je do sada za mnogo šta pronalazila vremena, ali ne i za inače redovne preglede. To je sada rešila da promeni, ali i da svojoj naslednici da bolji primer.

- Žene koje se bore sa rakom su heroine. Divim im se! Ja sam uvek nalazila vremena za botoks, tetoviranje, kafu sa drugaricama, ali ne i za redovne preglede. Imam 42 godine i nikad nisam bila na mamografiji. Osvestila sam se i zakazala za ponedeljak sve preglede, na koje ću vodim i ćerku od 15 godina. Naučite da cenite život pre nego što bude prekasno za to - istakla je ona, prenosi „Informer", a Dušica nastavlja o tome kako su se neki ljudi iz njenog okruženja borili s kancerom.

- Moja bivša svekrva je imala ozbiljan zdravstveni problem, kao i neki moji prijatelji. Teško mi je kad se setim toga - iskrena je bila ona.

„Više sam imala sreće nego pameti!"

Ranije, inače, Jakovljevićeva nije odlazila kod lekara na izvesne preglede - iz čistog straha.

- Dve godine me je konstantno bolela glava. Prijateljica Danica Maksimović se zabrinula zbog toga i molila me da odem na pregled. Na kraju sam otišla kod doktora i, hvala Bogu, nije bilo ništa strašno, već upala sinusa. Imala sam više sreće nego pameti - zaključila je.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike