Kako su se upoznali i zavoleli Jelisaveta i Teo: U svemu posredovala njihova zajednička prijateljica

10.06.2022

21:39

0

Zaljubili su se jedno u drugo na prvi pogled

Kako su se upoznali i zavoleli Jelisaveta i Teo: U svemu posredovala njihova zajednička prijateljica
Copyright Antonio Ahel/M.M./ATAImages

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić venčali su se 25. juna 2017. godine, te će tako uskoro proslaviti i petu godišnjicu braka. Međutim, malo je poznato da su kod njih varnice sevnule čim su se upoznali, a lepa ljubavna priča krenula je uz pomoć njihove zajedničke prijateljice.

Kako je davnih dana ispričao izvor blizak paru, Milošu se Jelisaveta veoma dopala, te je žarko želeo da je upozna.

- On je insistirao da upozna glumicu preko njihove zajedničke prijateljice, dizajnerke Milice Opačić i njenog dečka koji živi u Rusiji - ispričao je izvor tada, pa dodao:

- Milica je nju povela u Moskvu i rekla joj kako tamo mora da slika neke njene modele, a Jelisaveta treba da bude model. Tada ju je upoznala sa Teodosićem. Zvuči neverovatno, ali ljubav je odmah planula. Jelisaveta i Teo su se odmah zaljubili jedno u drugo. Nakon što se ona vratila u Beograd, Teodosić je non-stop jurio za njom i stavljao joj do znanja da mu se dopada, a ona, za razliku od svih njegovih prethodnih devojaka, nije jurila za njim. Njemu se to jako dopalo i ubrzo je rešio da je zaprosi - ispričao je izvor.

Danas, Jelisaveta i Teo uživaju u srećnom braku, a kao kruna njihove ljubavi rodili su se ćerka Petra i sin Bogdan. Svoju intimu čuvaju daleko od očiju javnosti, te retko govore o životu koji vode.

No, tu i tamo na društvenim mrežama objavljuju zajedničke fotografije, koje su samo dokaz koliko su srećni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike