Nik Kenon dobio 11. dete! Voditelj dobio devojčicu, a evo kakvo joj je ime dao

12.11.2022

16:13

0

Ebi De La Rouz mu je već podarila blizance, a sada su dobili ćerkicu

Nik Kenon dobio 11. dete! Voditelj dobio devojčicu, a evo kakvo joj je ime dao
Nik Kenon - Copyright Profimedia

Voditelj Nik Kenon zvanično je postao tata jedanaestog deteta. Naime, jedna od njegovih partnerki Ebi De La Rouz  juče je na svet donela devojčicu, a njih dvoje već imaju blizance.  

Ebi je na svom Instagram nalogu poželela dobrodošlicu devojčici, uz fotografiju na kojoj drži tek rođenu bebu u naručju. 

Lepe vesti je na svom nalogu na Instagramu potvrdio i tata, uz snimak svoje partnerke i devojčice. 

Instagram printscreen/hiabbydelarosa
Ebi De La Rouz

- Mama čini da sve izgleda tako lako i bez napora, ali ja sam zauvek oduševljen kako je ona sve to iznela i pružila nesebičnu ljubav našoj deci i meni. "Bjutiful" je privilegovana što ima takvu divnu majku. Tvoja otpornost i snaga ne ostaju neprimećeni. Gledati te kako se smeškaš kroz svetsko ludilo i moje stalno ludilo je tako impresivno - napisao je on i nastavio:

- Ne prođe dan da nisam ispunjen zahvalnošću za svu vašu brigu, rečima potvrde, ljubaznošću i inspiracijom - dodao je Kenon. "Hvala!! Ako to ne kažem dovoljno! Vi ste definicija postojanog i čestitog i moja je stalna dužnost da učinim da se ti i naša deca osećate cenjeno i zaštićeno svaki dan! - ostavio je Kenon poruku na Instagramu.

Profimedia
Nik Kenon

 

Podsetimo, Nik Kenon praktikuje poliamoriju, odnosno održava intimne odnose s više osoba uz znanje i pristanak svih partnera, a najpre je porodicu zasnovao sa Marajom Keri sa kojom je dobio blizance. 

Zatim je sa Ališom Skot dobio sina, sa Britani Bel ima ćerku neobičnog imena Moćna kraljica kao i sina Goldena Kenona. Veza sa Ebi De La Rouz donela mu je i Zajona i Ziliona Kenona. Sa Bri Tijesi spaja ga ćerkica čije ime na sprskom jeziku znači Legendarna ljubav, a nedavno je dobio ćerku Oniks Ajs Kol Kenon sa LaNišom Kol.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike