Đorđe Stojković postao tata! Gruja iz „Vojne akademije” dobio naslednika

26.12.2022

19:49

2

Glumac je proslavio rođenje sina u krugu prijatelja

Đorđe Stojković postao tata! Gruja iz „Vojne akademije” dobio naslednika
Đorđe Stojković - Copyright Printscreen „Prvi red"

Glumac Đorđe Stojković jedan od glavnih aktera serije „Vojna akademija”, postao je tata. Naime, njegova supruga Ivana se porodila i na svet  donela zdravog dečaka kome su ponosni roditelji dali ime - Nestor.

S obzirom na to da svoj privatni život čuva daleko od očiju javnost, glumac je slavlje povodom rođenja naslednika proslavio u krugu najbližih. 

- Želim da se zahvalim celom osoblju „Dragiše Mišovića” i doktoru Peđi Jakovljeviću, koji su doneli na svet mog sina Nestora - rekao je glumac gostujući na televiziji K1.

Đorđe Stojković ,,Dnevna doza popa” K1 screenshot
Đorđe Stojković

 

Inače, ime Nestor je pravoslavnog, grčkog porekla, a ponekad govore i o njegovim ukrajinskim korenima. Veruje se da ime Nestor znači "vratio se kući".

Podsetimo, Đorđe je ostvario zapažene uloge u serijama „Radio Mileva”, „Žigosani u reketu” i „Vojna akademija”, gde je tumačio lik Gruje. 

Stojković je u srećnom braku godinu dana, a kruna njegove ljubavi sa suprugom Ivanom je naslednik Nestor. Njegova Ivana je svestrana ličnost - psiholog, psihoterapeut i savetnik transakcione analize, zaposlena u jednoj kompaniji u sektoru za ljudske resurse.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike