Đorđe Stojković jedva čeka da postane tata! Otvoreno progovorio o braku, pa objasnio što sa ženom ne putuje često

20.11.2022

14:40

1

Glumac se izabranici Ivani protekle godine zavetovao na večnu ljubav i ističe kako mu je baš ona najveća podrška u svemu što radi

Đorđe Stojković jedva čeka da postane tata! Otvoreno progovorio o braku, pa objasnio što sa ženom ne putuje često
Đorđe Stojković - Copyright Printscreen „Prvi red"

Đorđe Stojković je prošle godine s izabranicom Ivanom „stao na ludi kamen". Ove, već, jedna čeka da se ostvari u ulozi tate.

Kako objašnjava, oko njega je dosta dece i velika su porodica, pa zajedno sa suprugom željno iščekuje dan kada će se i oni oprobati kao roditelji.

Đorđe Stojković, Printscreen Instagram/djole_kordelion
 

- Supruga mi je velika porška i mnogo mi je drago zbog toga, jer da nije tako verovatno sa njom ne bih bio u braku i ne bismo gradili tako divan odnos kao što već gradimo. Nemamo baš puno vremena da idemo na zajednička putovanja iz razloga što pored mog posla, ona ima svoj posao. Tačnije, ona ima tri posla između čega su i psihoterapije - rekao je on za jedne domaće medije, pa nastavio:

- Ona je i psiholog i psihoterapeut, pa zbog njenih obaveza ne možemo da se dogovorimo i da nađemo zajedničko vreme osim godišnjih odmora, leti kada idemo na more.

Slobodno vreme svakako obožava da provodi sa sestrićima i bratancima.

- Mi smo velika familija i hvala Bogu, ima dosta dece oko mene. Trudimo se i nadamo se da će se i to jednoga dana obistini (da postanemo roditelji). Svim silama to želimo - ističe on.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike