Afera Anđelka napravila žestok rat na mrežama! Glumičina navodna trudnoća s kumom podelila javnost: „Ostavite je na miru!" (FOTO)

25.12.2022

17:35

1

Pojedinci su u jednom trenutku isprozivali i njenog bivšeg supruga Daria - niko nije bio pošteđen oštrih reči

Afera Anđelka napravila žestok rat na mrežama! Glumičina navodna trudnoća s kumom podelila javnost: „Ostavite je na miru!" (FOTO)
Anđelka Prpić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Otkako se pročulo kako je glumica Anđelka Prpić navodno drugi put trudna, te da dete čeka s nekadašnjim venčanim kumom, društvene mreže gore od komentara - najviše, kao po običaju, Tviter. Iako glavna akterka još akonto priče nije javno izgovorila ni „da" ni „ne", njen navodni potez je najpre sve šokirao, a onda i podelio publiku.

Jedni nikako da poveruju u to što su čuli, niti da dozvole istim vestima da se slegnu. S druge strane, ima i te kako i onih koji su stali na stranu Anđelke i poručuju da je dosta šuškanja, bila ona trudna ili ne.

- Da li verujete da je Anđelka Prpić stvarno otela kumi muža i zatrudnela s njim? Ako je taj čovek venčao nju i njenog bivšeg muža pre devet godina, a u vezi je sa devojkom 12, onda su one bile kume. Meni je to nešto najodvratnije na svetu. Još nisu imali dece, a ona odmah zatrudnela - glasi jedan od oprečnih komentara sa pomenute društvene mreže.

Čak i Dario, bivši suprug Prpićeve, nije prošao bez opaski. Izvesni Tviteraš iznova ga je spojio s Avom Karabatić i optužio za prevaru o kojoj se već svojevremeno spekulisalo. Ovime je ponovo otvorena „i ta kantica crva", pored toga što je Anđelki pružena podrška „da sad, posle razvoda, može da radi šta hoće".

Anđelka Prpić, Tanjug/Jadranka Ilić
 

- E, vala, neka čeka (dete s Dariovim nekadašnjim venčanim kumom) - piše u tom Tvitu, napisanom od strane osobe koja očito veruje da se, ukoliko je sve istina, glumica sada adekvatno osvetila Prpiću posle izvesne nevere.

Ipak, značajno su brojnije one poruke koje ukazuju na to da nema smisla pričati o ovome.

- Ostavite Anđelku, njenu porodicu i lične izbore na miru. Preispitujte svoj život i gledajte svoja posla - jedan je od takvih tvitova.

Twitter screenshot
 

„Ceo dan se razvlači Anđelka po Tviteru zbog ove vesti. Degutantno", „Kako ste svi fini i visoko moralni, pa vam Anđelka Prpić smeta", nastavio se niz.

Podsetimo, domaći mediji već danima bruje o navodnoj Anđelkinoj trudnoći s nekadašnjim venčanim kumom. Izvesni M. Ž. i Dario Prpić se poznaju, prema daljim napisima, još od srednje škole. On je vezu nešto dužu od decenije prekinuo zbog Anđelke, iako je, navodno, malo onih koji su računali da će dvojac posle razvoda Anđelke i Daria ostati uopšte i u kontaktu.

- Nemojte molim vas da me zovete zbog gluposti - kazala je Anđelka za „Telegraf" upitana da prokomentariše čitav slučaj, a ni njen bivši muž nije imao mnogo šta da doda pošto je i sam bio kontaktiran.

- Čuo sam, ali zaista ne želim to da komentarišem - rekao je za pomenute medije.

Kako javnost komentariše dramu na Tviteru pogledajte u galeriji koja sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike