Nikolina Kovač zbog rođendanskog iznenađenja ne može da dođe sebi: Prijatelji i porodica je uhvatili u spavaćici! (FOTO/VIDEO)

15.12.2022

22:40

0

Pevačica Ana Sević predvodila je kolonu najmilijih s tortom u rukama

Nikolina Kovač zbog rođendanskog iznenađenja ne može da dođe sebi: Prijatelji i porodica je uhvatili u spavaćici! (FOTO/VIDEO)
Nikolina Kovač - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nikolina Kovač je svoj 32. rođendan dočekala okružena i porodicom i prijateljima - ali potpuno neplanirano. Naime, kolona najmilijih koju je predvodila Ana Sević s tortom u rukama iznenadila ju je tačno u ponoć. 

Pevačica nije skrivala svoje oduševljenje.

Sve ih je izgrlila i izljubila i dalje u spavaćici, bez šminke i frizure. Oko nje se odrila rođendanska pesma, a zatim, zamislila je želju i oduvala svećice. 

Čitav događaj ovekovečio je njen suprug Saša Kapor, a ona je uz taj snimak na Instagramu poručila:

- Toliko sam predivno, preemotivno iznenađenje dobila od svoje porodice, supruga, od mojih prijatelja, da je to nešto nerealno. Plan je bio sledeći, da me probude u dvanaest i da zajedno dočekamo moj divan dan i zaista su me toliko iznenadili da nemam reči, toliko emocija u jednom trenutku. Mogu samo da kažem da sam prezahvalna na svemu što mi je život pružio, a najviše što oko sebe imam mali, ali krug pravih i odanih prijatelja, a iznad svega porodicu koja me beskrajno voli. 

- Ja od ljubavi živim i hvala vam na ovom božanstvenom osećaju koji će zauvek ostati urezan u mom srcu! Hvala vam! - pisala je ona, uz snimak koji možete pogledati na OVOM linku. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike