Massimo je s ljubavlju govorio o supruzi, a žene smatrao ključnom figurom: One su mi večna inspiracija!

23.12.2022

18:13

0

Pričao je da ga intuicija nikad nije prevarila kad je reč o nežnijem polu

Massimo je s ljubavlju govorio o supruzi, a žene smatrao ključnom figurom: One su mi večna inspiracija!
Massimo Savić sa suprugom Eni - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Massimo Savić uvek je s ljubavlju govorio o supruzi Eni, ali i ćerki Mirni, koje je smatrao svojim najvećim blagom i ključom u životu.

Eni nikad nije volela da se ističe u javnosti, a jednom prilikom za hrvatske medije Massimo je rekao da ih slepo prati.

Moje Eni i Mirnu slušam i znam da ako krenem u pogrešnom smeru, one će me spasti. Nijedna od njih nije ni žestoki kritičar, a ni ona koja uvek drži stranu. Mislim da mi muškarci treba da malo više slušamo žene. Pogotovo zato što često, barem u našem društvu, nisu (dovoljno) glasne. Mislim da su žene jače u smislu podnošenja boli, hrabrije su na političkim barikadama, na barikadama dnevnih problema… Žene su mi večna inspiracija. Znam da čine većinu moje publike i na tome sam im zahvalan – govorio je Savić, koji je inaće uvek pričao da je porodica važna.

ATAImages/ Antonio Ahel
Supruga Massima Savića

 

O svim ženama je, zapravo, govorio u superlativu.

– Intuiciju smatram izuzetno važnom i nikad me nije prevarila. Mišljenja sam da su žene te koje imaju intenzivniji instinkt, pa je zato definišem kao onaj ženski deo u svakom muškarcu. Iskreno, bilo je situacija u kojima vlastitu intuiciju nisam poslušao i svaki put kad sam išao protiv nje, protiv tog osećaja, to je rezultiralo davanjem poverenja pogrešnim osobama i donošenjem pogrešnih odluka zbog kojih sam platio visoku cenu.

 

 

Ali mislim da sam već jako dugo, što se tiče instinkta, na istoj talasnoj dužini, potpuno usklađen s mojim psom Mangom. Osećamo iste vibracije prema istim ljudima. I radujemo se onima koji šire dobru vibraciju – iskreno je tada rekao pevač.

Podsetimo, danas je osvanula tužna vest da je preminuo Massimo Savić u 61. godini. On je bolovao kratko od karcinoma pluća, ali se sa bolešću lavovski borio do poslednjeg trenutka.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike