Jelena Rozga godinama kuburi sa ovom bolešću, a sada joj se naprasno slošilo: Hitno otišla kod lekara!

28.07.2022

18:08

1

Autor: Marija Mitić

Pevačica od 2006. godine ima hipertireozu, a od nedavno i tahikardiju

Jelena Rozga godinama kuburi sa ovom bolešću, a sada joj se naprasno slošilo: Hitno otišla kod lekara!
Jelena Rozga - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Jelena Rozga već godinama kuburi sa problemima sa štitastom žlezdom, a uz pomoć ishrane i redovnih terapija svoje zdravlje drži pod kontrolom. Ipak, kako je sad izjavila za medije, njoj je pozlilo prošlog ponedeljka, kada je hitno posetila lekara.

 - Prošlog ponedeljka sam bila tako srećna, jer sam u studiju napravila dobar posao. Došla sam kući, prošetala psa i bilo mi je malo loše. Bila sam kod doktora i pokazalo se da štitna luduje, pa promena terapije… Svako malo imam problema s tom štitnom, jednostavno mi ne da mira.

- Doktor Punda, koji je moj endokrinolog, već godinama je komentarisao – žilava ti je štitna, ne da se, žilava je kao i ti -  ispričala je Rozga koja se zatim osvrnula na vedrije teme. Naime, ona uveliko priprema novi album, a u februaru iduće godine očekuje je i veliki koncert u rodnom Splitu.

ATAImages/Antonio Ahel
Jelena Rozga

 - Kada sam preslušavala materijal u nekom trenutku, sve sam bacila, nisam bila zadovoljna, i krenula iznova. Sad je to ono što sam ja htela da čujem, mislim da moja publika zaslužuje taj nivo. Ja sam sama sebi najveći kritičar, mene doslovno izbacuju iz studija ili mi se producent ne javlja kad ga zovem - objasnila je Rozga kroz smeh, prenosi Blic.

Podsećanja radi, Jeleni Rozgi je 2006. godine otkrivena hipertireoza, a pre četiri godine i tahikardija. Zbog zdravstvenih problema koji je godinama muče ona nikako ne uspeva da se ugoji. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Rozga

- Moji problemi sa štitastom žlezdom ne daju mi da se ugojim ni pola kilograma, ali ima i do genetike i do toga što živim pored mora. Štitasta žlezda ponekad ume baš da me zeza, ali generalno se dobro osećam. Ne dam se ja, samo osmeh na lice i pozitiva - priča Rozga i otkriva da je obolela zbog stresa.

- Sada je najvažnije da se što manje uzrujavam, i zbog srca i zbog štitaste žlezde. U prethodnih nekoliko godina sve koncerte sam otpevala bez problema zahvaljujući terapiji i disciplini. I dalje skoro dva sata mogu da pevam i igram sa svojom publikom - rekla je Jelena ranije za medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike