Nastupa uprkos jakim bolovima! Indira Levak kuburi sa zdravljem: Telo me je upozorilo

25.08.2022

13:45

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica ima ozbiljne tegobe sa leđima koje se trudi da što pre sanira

Nastupa uprkos jakim bolovima! Indira Levak kuburi sa zdravljem: Telo me je upozorilo
noc_17062022_0013 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Indira Levak otkrila je da već dugo kuburi sa zdravljem. Naime, ona ima velike bolove u leđima, a uprkos njima uspela je da održi mnoštvo koncerata u poslednjih mesec dana.

- Ne može nam nitko ništa jači smo od sudbine, oboje ranjeni, on peta operacija ruke, a ja već mesec dana živim sa bolovima u leđima...Ranjeni.. al’ srce veliko k’o kuća, pa idemo večeras da nastupamo - napisala je pevačica pre dve nedelje u jednoj od objava na Instagramu, a sada je za Story detaljnije otkrila šta je to muči.

ATAImages/Antonio Ahel
Indira Levak

- S obzirom na veliki broj koncerata u kontinuitetu došlo je do zamora materijala. Bez obzira na moje fizičke pripreme za turneju, ipak su noći bez sna, koncerti i ceo taj ritam uticali na moje telo koje me je upozorilo da malo usporim i odmorim. Bolovi su u leđima, prisutni su, ali radim na tome da to saniram - priča pevačica kojoj se bliži rođendan, a ovom prilikom otkrila je i kako će ga proslaviti.

- Sad mi je plan malo da usporim tempo, ali da idalje popunjavam koncertni kalendar za jesen. Za rođendan bih poželela jedno intimno-vikend-velnes putovanje! Ne planiram veliko slavlje, ali znam da će Miro (suprug) kao i uvek organizovati neko iznenađenje za mene - otkrila je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike