Katarina Živković javno odbrusila Milici Pavlović: Ćutiš i čekaš emisiju da nas izvređaš, a tražiš da te podržimo!

24.06.2022

15:19

1

Nova estradna svađa je upravo počela

Katarina Živković javno odbrusila Milici Pavlović: Ćutiš i čekaš emisiju da nas izvređaš, a tražiš da te podržimo!
Milica Pavlović Katarina Živković - Copyright ATAImages/G.G./A.A.

Milica Pavlović se oglasila danas na svom nalogu na Instagramu o drami sa Anom Nikolić, te pesmom "Provereno". Sve što je pevačica napisala, možete pročitati OVDE.

Komentari na njenu objavu, usmerenu pre svega koleginicama i javnosti, već su krenuli. Jelena Karleuša ju je, očekivano, podržala, ali Katarina Živković nije bila naklonjena svojoj sugrađanki.

Antonio Ahel/ATAImages
Katarina Živković

- Da ti je zaista smetalo kao što kažeš, reagovala bi odmah po objavljivanju demo snimka, ne bi ćutala i puštala da se priča razvija - započela je Katarina, pa nastavila:

- Kažeš, nisi znala da li je demo neko namerno ili slučajno pustio u etar i da si iz tog razloga ćutala? A ako ti kao izvođač nisi znala, kako onda očekuješ da mi, kao tvoje kolege, to znamo i da se mačujemo i prepucavamo umesto tebe, koja sve vreme ćutiš i čekaš emisiju kod Amidžića, ne bi li nas prozvala i uvredila, te iste kolege koje i sama nikada nisi podržala, a vrlo dobro znaš da si uvek imala maksimalnu podršku, sa moje strane!

- Mislim da je ovde kristalno jasno koga treba da bude sramota, draga moja sugrađanko. Želim ti svu sreću u karijeri i životu - zaključila je Katarina.

Instagram printscreen/senoritamilica
Komentar Katarine Živković

Podsetimo, Milica Pavlović objavila je pesmu "Provereno" na svom novom albumu. Samo nekoliko dana kasnije, pojavila se demo verzija koju je otpevala Ana Nikolić, koja je postala viralna. 

Međutim, najveći problem ispao je zbog toga što je Ana tu verziju počela da peva na nastupima, što je izazvalo veliku pometnju i svađu ove dve koleginice.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ana Nikolić i Milica Pavlović

Milica je najavila tužbe, a bila je izuzetno ljuta na kolege koji je nisu podržali, pa je tako na svom nalogu na Instagramu napravila "čistku" i mnoge otpratila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike