Laća i dan-danas pamti trenutak kada mu je javljeno da je ostao bez brata: Bio sam u kolima s montažerom i Oliverom Mandićem!

15.10.2022

18:25

0

Kasnije, kada mu se razbolela majka, doživeo je jednako veliki šok

Laća i dan-danas pamti trenutak kada mu je javljeno da je ostao bez brata: Bio sam u kolima s montažerom i Oliverom Mandićem!
MIlan Laća Radulović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Sin pokojne Marine Tucaković, Milan Laća Radulović, ispričao je u jednoj emisiji kako i dan-danas do detalja pamti trenutak kada je ostao bez brata Miloša. Podsetimo, na samom početku decembra 2008. godine, Marina je svog naslednika pronašla mrtvog u porodičnoj kući.

Nešto zatim, pozvala je Laću, koji se zajedno s jednim drugom i montažerom, te Oliverom Mandićem vraćao kolima iz izvesnog prestoničkog lokala.

- Sećam se trenutka kad mi je ta vest javljena. Bili smo moj drug i montažer, Oliver Mandić i ja... Montirali spot koji nikad nikada nije izašao, „Vreme". Vraćali smo se i, u jednom trenutku me je mama samo pozvala i rekla da je umro Miloš. Bacio sam telefon. Bila je histerija, relativno kartka. Hvala Bogu, Oliver je savestan vozač i vozio je četiri na sat do kuće. To je prvi šok, onaj koji te otrezni od svega, kada shvatiš šta je životna situacija... U kojoj se nikad nisi našao - izjavio je Laća u emisiji „Una, due, tre" s tugom u glasu.

Drugi ovakav šok je, inače, usledio pošto je saznao da mu se majka razbolela.

Govoreći o njoj prvi put posle njene godišnjice smrti, otkrio je i kako su se on i Miloš smejali kada bi „trenirala strogoću". To je, naime, bilo tatino zaduženje.

- Godinu dana posle sam isti čovek kao što sam bio, samo u drugoj vremenskoj zoni. A šta će biti za godinu dana, to tek ne znam. U svakom slučaju sam čovek bez majke i čovek sa ocem koji mi je jedini ostao. To sam - počeo je bio Laća.

„Bila je prava srpska majka!"

- Marina je bila jedna liberalna majka, prava srpska majka. Kad kažem „srpska majka" mislim na termin - mama koja zove tri puta dnevno, koja uvek mora da ima garderobu, da mi bude toplo kad je zima, da uvek mora da bude hrane u kući, slučajno ako sam bolestan, to svi obigravaju oko mene... Dakle, majka koja je bila previše zaštitnički nastrojena - kazao je on.

- Kad god je pokušala da bude stroga, mi smo se smejali i brat i ja. Tata je bio taj koji je bio strog - objasnio je u pomenutoj emisiji.

Marina Tucaković ,,Šta sam tebi i ko sam sebi” screenshot, K1
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike