Izlečen sam od droge, ali se treba izlečiti i od života! Sin Marine Tucaković najavio feljton o majci: Pišem o trenucima kada se razbolela

20.10.2022

13:56

0

Autor: Marija Mitić

Milan Radulović Laća otkriva kako se nosi sa velikim gubitkom posle godinu dana

Izlečen sam od droge, ali se treba izlečiti i od života! Sin Marine Tucaković najavio feljton o majci: Pišem o trenucima kada se razbolela
Milan Laća Radulović i Marina Tucaković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

U septembru se navršilo tačno godinu dana otkako velika autorka - Marina Tucaković više nije sa nama. Njen sin Milan Laća Radulović tada je prekinuo medijsku ćutnju, a sada je otkrio i kako se oseća godinu dana posle majčine smrti, za koju je poznato da mu je bila najbolji prijatelj, oslonac i podrška.

- Meni je umrla majka, a drugima je umrla Marina Tucaković. Ne znam kakvu prazninu posle godinu dana oseća srpska estrada, ali znam kako se ja osećam kada gledam šta se dešava. Što se tiče muzike, nema inventivnosti, ništa nije drugačije poslednje dve godine - počinje Laća i dodaje:

- Osećam prazninu. Pomirio sam se s tim da je nemam, ali se pitam kako bez nje. Kada izgubiš majku, kao da si izgubio obe ruke, možda i noge, mada mislim da njih još uvek imam. Mnogo sam bio vezan za majku. Godinu dana kasnije osećam se lakše, svesnije i udarci su tuplji, ali sam zapravo bolje jedino kada nestanem i negde otputujem.

Instagram printscreen/laccaofficial
Marina Tucaković

Laća, koji poput svoje majke piše pesme i uspešno se time već godinama bavi, kaže da trenutno nema inspiraciju te ne piše, ali zato piše feljton o svojoj majci.

- Feljton koji pišem se bavi trenucima kada se Marina razbolela i vremenom posle njene smrti. Zvaće se „Klinika“ jer se na klinici svi rađamo, ali na njoj ne umiru svi. „Klinika“ je album Ane Nikolić, inače poslednji album koji je mama radila. Simbolično sam dao taj naziv jer prvo je Ana izašla sa klinike za odvikavanje, pa sam izašao ja, mama je na klinici saznala za bolest, a tamo je i umrla. Nas povezuje klinika, i ja sam izlečen od droge i poroka, ali sada se treba izlečiti od života. Kroz feljton ćete čitati o mom i Marininom odnosu i kakav je ona bila mađioničar. Brat, ja, otac, Ana Nikolić koju pominjem, bili smo njeni projekti, a ona je nama bila zadovoljna - rekao je Laća koji je za sam kraj otkrio i da li njegova majka još uvek ima dužnika među pevačima.

24sedam
Milan Laća Radulović

- Mama nije naplatila svaki hit koji je napisala, ali ja dužnike ne jurim jer ih nema. Zaista ih nema - iskren je bio Milan za Alo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike