Amber Herd uložila žalbu na presudu, u čak 16 tačaka: Depu neće biti dobro!

14.10.2022

16:21

0

Autor: Marija Mitić

Na sve načine se trudi da mu ne isplati 15 miliona dolara

Amber Herd uložila žalbu na presudu, u čak 16 tačaka: Depu neće biti dobro!
Džoni Dep i Amber Herd - Copyright Profimedia

Izgleda da suđenju decenije, onom između Amber Herd i Džonija Depa, ipak još uvek nije došao kraj. Glumica sada ulaže žalbu u čak 16 tačaka na prethodno donesenu presudu.

Njeni advokati se žale najpre na lokaciju suđenja, za koju smatraju da je trebalo da se održi na prikladnijoj lokaciji od Ferfaksa na Floridi. Stvar je u tome što je Depov tim želeo da se suđenje baš tamo održi, jer se tamo štampaju novine "Vašington post", u kome je Herd izneo navode o zlostavljanju.

Takođe, advokati Herdove smatraju da nije bilo dovoljno jasnih dokaza o njenoj zlonamernoj nameri, što je jedan od uslova koji moraju biti ispunjeni da bi neko bio osuđen za klevetu.

Profimedia
Amber Herd

Sud je takođe naložio glumcu da isplati Amber dva miliona dolara, isto za klevetu, a Herd i njen pravni tim žale se da je odšteta "neprihvatljivo nedosledna".

Glavni deo žalbe je da pravni tim Amber Herd veruje da je sud pogrešio što je dozvolio Depu da dobije odštetu na osnovu nekih Herdovih ranijih izjava. Tvrde da je trebalo da joj se sudi samo zbog pomenutog članka u Vašington postu, gde Herdova nigde nije pomenula Depa po imenu, pa smatraju da nije bilo osnova da dobije slučaj na sudu.

Profimedia
Džoni Dep

Podsetimo, sudija je na suđenju bivših supružnika presudila u korist Džonija Depa po kojoj bi Amber Herd trebalo da mu isplati 15 miliona dolara, a šuška se da glumica nema taj novac pa se na sve načine trudi da do toga ne dođe.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike