Iznenadio potezom! Ovo je lepotica koja je ukrala srce sina Lidije Vukićević (FOTO)

06.05.2022

20:15

0

Zajedničkom fotografijom je privukao veliku pažnju, kako inače takve ne objavljuje na društvenim mrežama

Iznenadio potezom! Ovo je lepotica koja je ukrala srce sina Lidije Vukićević (FOTO)
Lidija Vukićević - Copyright ATAImages/ A.A.

Sin glumice Lidije Vukićević i fudbalera Mitra Mrkele, Andrej, mnoge je iznenadio pošto je objavio na svom Instagram profilu zajedničku fotografiju - sa svojom lepšom polovinom. Kako inače tako nešto ne čini, ubrzo se našao i u fokusu medija.

Njegov profil je, naime, pun sportskih događaja, druženja, putovanja, međutim lepa Nađa Ilić sada je zasigurno „ukrala šou". Pojedini mediji pišu i kako je ovo znak da je našao ženu svog života, prenosi „Blic", te Nađu već mnogi nazivaju i budućom snajom popularne glumice.

 

 

Inače, Andrej je za razliku od brata Davida koji je pilot, pošao očevim stopama. Kao mlađi je igrao fudbal, a danas je sportski menadžer.

Lidija Vukićević Instagram screenshot / vukiceviclidija
 

‒ Nisam bila od majki koje smatraju da je najvažnije svakog dana deci skuvati ručak, meni je bio prioritet da sa njima konstantno razgovaram. Dešavalo se da pričam do ranih jutarnjih sati i, što je najvažnije, na njihovu inicijativu, ne na moju. Srećna sam kad vidim da je taj način vaspitanja dao rezultate i da su izrasli u momke za primer ‒ ispričala je jednom Lidija, prenosili su mediji, koja Nađu takođe prati na pomenutoj društvenoj mreži, što odaje utisak da grade blizak odnos.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike