Anabela Atijas uhodila bivšeg momka: Kad se kopa i čačka, uvek se nešto nađe!

18.12.2022

16:26

0

Pevačica priznala na šta je bila spremna zbog ljubavi

Anabela Atijas uhodila bivšeg momka: Kad se kopa i čačka, uvek se nešto nađe!
Anabela Atijas - Copyright ATAImages/ M.S.

Ljubavni život Anabele Atijas bio je i te kako buran. Ona je imala nekoliko javnih veza i brakova, a neretko je "prljav veš" znao da ispliva na površinu.

Pevačica ne skriva da je spremna na sve zbog ljubavi, pa je tako sad otkrila da je umela i da uhodi bivše momke!

ATAImages/Antonio Ahel
Anabela Atijas

- Jesam uhodila, iskreno. Zato ne treba previše da se kopa i čačka, jer se uvek nešto pronađe. Nisam bila ekstremna u svemu, ali sam proveravala, recimo, gde je i sa kim. Naravno, nikada nije bio tamo gde je trebalo. Kucala sam ljudima na vrata noću, svega je tu bilo - otkrila je Anabela u emisiji "Premijera - Vikend specijal", pa otkrila kakvo je trenutno njeno ljubavno stanje:

- Kod mene je uvek na prvom mestu zdravlje, a što se tiče ljubavi, taman sam tu gde treba. Kada se namesti da te ništa 'ne čačne', onda je to prava stvar. Mnogo puta sam plakala zbog ljubavi, bilo je velikih turbulencija, ali suze su okej - rekla je Anabela.

Antonio Ahel/ATAImages
Anabela Atijas

Inače, Anabelu su davno povezivali i sa Markom Jankovićem, iz nekadašnje grupe 187, a pored njega, ona je bila u braku sa Gagijem Đoganijem i Andrejem Atijasom, od kog se razvela, ali je, kako se navodi, ponovo sa njim. Takođe, tokom učešća u rijalitiju "Veliki brat" bila je u vezi sa manekenom Mladenom Radulovićem.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike