Ava Karabatić na lečenju od alkoholizma: Posle incidenta bila je u pritvoru, dobila i novčanu kaznu, pa sad zaglavila u bolnici?

17.12.2022

13:12

0

U jednoj je klinici u Splitu, pošto se porocima već nekoliko puta i vraćala

Ava Karabatić na lečenju od alkoholizma: Posle incidenta bila je u pritvoru, dobila i novčanu kaznu, pa sad zaglavila u bolnici?
Ava Karabatić - Copyright Printscreen ,,Amidži šou"

Ava Karabatić je početkom godine napravila incident - usred bela dana navodno je na stepeništu zgrade u Splitu remetila javni red i mir pod dejstvom akohola. Pred policijom je vikala: „Hoćete da me opljačkate? Potpišite Hipokritovu zakletvu"... I nakon upozorenja, nije se smirivala pa je bila odvedena u stanicu, gde je provela dva dana.

Novčana kazna od 100 evra joj je tada bila umanjena na 20, jer je prenoćila u pritvoru, prenose domaći mediji, ali je sada na obaveznom lečenju u bolnici za odvikavanje od bolesti zavisnosti, tvrdi „Kurir". Prema rečima insajdera pomenutih medija, ona problema s alkoholom ima već izvesno vreme i već se bila lečila, ali bezuspešno.

Poroku se uvek vraćala.

Inače, posle pomenutog incidenta još jednom je bila u fokusu - kada se sredinom godine saznalo kako je, prema tadašnjim navodima, jednom osvanula i na oglasnoj tabli splitskog Prekršajnog suda, kada je bio izdat nalog kojim je osuđena na novčanu kaznu od 100 evra zbog remećenja javnog reda i mira. Starleta je proglašena krivom pošto je 29. decembra prošle godine oko 21 sat u Splitu u hotelu na Žnjanu u alkoholisanom stanju narušavala javni red i mir „na naročito drzak i nepristojan način, iskazujući upornost u činjenju prekršaja".

„Nema izbora, ona mora na lečenje?"

Ava je, stoji u nalogu, vikala i galamila, te nerazgovetno pričala i valjala se po podu, čime je uznemirila goste i osoblje hotela, pišu pomenuti mediji. Prilikom policijskog postupanja nastavila je s remećenjem javnog reda i mira, zbog čega je uz upotrebu sredstava prisile privedena u prostorije policijske stanice.

Zbog svega navedenog, dodaje izvor, Karabatićevoj je naloženo da mora da se podvrgne obaveznom bolničkom lečenju od zavisnosti od alkohola i navodno, ona se trenutno nalazi na jednoj klinici u Splitu. Broj telefona joj je nedostupan, a otac Ivica ne odgovara na poruke.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike