„Darko, ako nije omađijan, onda je lud!" Komšinica Lazićeve majke Branke o drami u Brestaču posle vesti o pevačevoj ženidbi

17.12.2022

12:15

0

Nije joj jasno kako je moga tako „da je ujede za srce"

„Darko, ako nije omađijan, onda je lud!" Komšinica Lazićeve majke Branke o drami u Brestaču posle vesti o pevačevoj ženidbi
Darko Lazić sa devojkom - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Izvesna komšinica majke Darka Lazića, Branke, progovorila je o drami kroz koju je ova žena prošla pošto joj je drugi sin saopštio za pevačevo navodno tajno venčanje s devojkom Katarinom. Ona je istakla kako je Lazićka veoma tužna jer je poznati sin retko kad zove, a i viđa.

U jeku navoda o ženidbi, naime, Branka je i plakala, sve dok joj se on nije javio da negira glasine.

- Pa, kako žena može da se oseća. Darko će majku živu da sahrani, što se kaže. Ona ne zna ni šta se dešava sa njim. Kad joj je drugi sin, Darkov brat, rekao da je saznao za ženidbu, žena je od muke zaplakala. Pa, ona samo njih dvojicu ima. I Darko ima samo nju, otkako mu je umro otac Milan i umesto da gleda majku, da brine o njoj, jer zna koliko je slomljena bila prvo njegovom nesrećom, a onda smrću muža, on je sad tako za srce ujede - pričala je komšinica, prenose domaći mediji pisanje „Sveta", a ona je nastavila o tome koliko je, po njenom mišljenju, strašno da jedna majka ne može da se čuje sa sinom dok svi bruje o njegovoj navodnoj tajnoj ženidbi.

Darko Lazić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- I da majka ne može da se čuje sa svojim sinom, da joj on kaže je l' to istina ili nije. Pa to je strašno... Toliko da bude nemilosrdan, majka nije zaslužila. Ja ne znam šta se dešava sa tim detetom. Ili je poludeo ili ga je neko omađijao - sigurna je ona, ali se ni tu nije zaustavljala.

„Sumnjalo se da ga je Katarina okrenula protiv svih!"

- Ako je neko Darku ceo život bio podrška, to je majka, vetar u leđa za sve. Pa, on se nikom od ukućana nije javljao na telefon. Počeli su da sumnjaju da ga je Katarina okrenula protiv njih, ali tako nešto ne bi dozvolio. Sad majka opet čita kako Darko priča da živi na Kaćin račun jer nema pare, ali će da kupi luksuzan stan u Novom Sadu, jer ona želi tamo da živi. Valjda će njoj da kupi, jer ga sad izdržava, pa je zahvalan, a sve druge su ga čerupale. A onda sam kaže da stalno radi. Pa gde su mu pare ako stalno radi? Taj dečko nije svestan šta mu rođena majka preživljava - prokomentarisala je komšinica za pomenute medije koja, pak, za Branku ima samo reči hvale.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike