Željko Bebek proslavio 77. rođendan! Rokerova supruga otkrila najlepše detalje slavlja: Srećan bio, ljubavi! (FOTO)

16.12.2022

15:45

0

Sa poznatim parom veselio se i naslednik Zvonimir

Željko Bebek proslavio 77. rođendan! Rokerova supruga otkrila najlepše detalje slavlja: Srećan bio, ljubavi! (FOTO)
Željko Bebek sa suprugom Ružicom - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Željko Bebek je u porodičnom okruženju proslavio svoj 77. rođendan. Rokerova supruga Ružica je na društvenoj mreži Instagram otkrila najlepše detalje sa slavlja, te i tortu kojom su se kasnije svi zajedno zasladili.

- Srećan rođendan, ljubavi - porpisala je niz fotografija ona, uz emotikon crvenog srca.

Naslednik Zvonimir takođe je i onjan uputio poznatom ocu koju lepu reč. Rođendan mu je čestitao objavivši njihovu zajedničku fotografiju sa jednog nastupa.

 

 

Podsetimo, roker je s Ružicom već dugi niz godina u srećnom braku. U Dubrovniku 2002. su „stali na ludi kamen", pa ubrzo dobili ćerku Katarinu, a onda i sina Zvonimira.

Upoznali su se, inače, sasvim slučajno - na jednom njegovom koncertu, kada mu je prišla ne bi li uzela autogram, prenosili su mediji. Ona mu je treća supruga.

„Mislio sam da neću naći pravu ljubav..."

– Ja sam imao tu sreću da je sretnem na vreme i da smo srodne duše. To nam je osiguralo da smo zajedno na porodičnom i životnom putu, da uživamo u istim stvarim. Uvek se trudimo da cenimo jedno drugo i poštujemo odnos. To je ono što je najbitnije i što je lepo u odnosu makar bilo i na dnevnoj bazi. Uvek sam mislio da nemam vremena ili da neću uspeti da nađem pravu ljubav. Do tada mi je majka bila žena na prvom mestu. Onda sam sreo Ružicu i mogu da kažem da je to bila ljubav na prvi pogled, odmah sam mogao da joj uzvratim sa: „Volim te". Tek kad nađete pravu ljubav, onda shvatite šta ta reč zapravo znači. Osetite je celim bićem. Pored nje sam naučio da postoji nešto što je iznad karijere – ispričao je Bebek jednom prilikom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike