Žena za sva vremena! Treća supruga Željka Bebeka je 32 godine mlađa od njega: To je bila ljubav na prvi pogled (FOTO)

29.04.2021

07:15 >> 10:12

0

Pevač iza sebe ima dva propala braka, a kada je upoznao Ružicu, shvatio je da je ona njegova srodna duša

Žena za sva vremena! Treća supruga Željka Bebeka je 32 godine mlađa od njega: To je bila ljubav na prvi pogled (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Jugoslovenski muzičar, Željko Bebek, najpoznatiji kao prvi pevač grupe „Bjelo dugme”, imao je bogat ljubavni život. Ženio se tri puta, a njegova sadašnja izabranica Ružica je čak 32 godina mlađa od njega, a kako je Bebek ranije pričao, sa njom je bila ljubav na prvi pogled.

Bebek i Ružica su u braku 19 godina, a pevač je jednom prilikom izjavio da je mislio kako nikada neće naći svoju srodnu dušu, ali kada je sreo svoju sadašnju suprugu, sve se promenilo, a iz njihove ljubavil rodili su se ćerka Katarina i sin Zvonimir.

Pevačeva životna saputnica je zanosna plavuša, koja ne skida osmeh sa lica kada je kraj svog dragog, u šta se i možete uveriti ukoliko pogledate narednu fotografiju.

Antonio Ahel/ATAImages

– Ja sam imao tu sreću da je sretnem na vreme i da smo srodne duše. To nam je osiguralo da smo zajedno na porodičnom i životnom putu, da uživamo u istim stvarim. Uvek se trudimo da cenimo jedno drugo i poštujemo odnos. To je ono što je najbitnije i što je lepo u odnosu makar bilo i na dnevnoj bazi. Uvek sam mislio da nemam vremena ili da neću uspeti da nađem pravu ljubav. Do tada mi je majka bila žena na prvom mestu. Onda sam sreo Ružicu i mogu da kažem da je to bila ljubav na prvi pogled, odmah sam mogao da joj uzvratim sa „volim te“. Tek kad nađete pravu ljubav, onda shvatite šta ta reč zapravo znači. Osetite je celim bićem. Pored nje sam naučio da postoji nešto što je iznad karijere – rekao je Bebek jednom prilikom za medije.

Ružica je svog supruga redovno pratila na koncerte i na javne skupove te su i nekoliko puta uslikani zajedno, a kako je nedavno otkrila Bebek joj je često pevao dok su se zabavljali, a numera koja joj je naročito prirasla srcu je „Oprosti mi što te volim”.

Podsetimo, Bebekova prva supruga je bila Spomenka koja mu je podarila ćerku Silviju, dok mu je druga žena rodila ćerku Bjanku.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike