Razlog zašto je Ceca htela da otkaže koncert u Smederevu: Hitna stajala ispred bine, pevačica od bolova jedva ustala na noge!

16.12.2022

12:25

0

Ražnatovićka se suočila s prilično ozbiljnim zdravstvenim problemom, kakav je do tada u životu nije bio snašao

Razlog zašto je Ceca htela da otkaže koncert u Smederevu: Hitna stajala ispred bine, pevačica od bolova jedva ustala na noge!
Svetlana Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Svetlana Ceca Ražnatović otvorila je dušu u okviru „Ceca šoua" o periodu kada je „zaradila" upalu bubrega, pa jedva i na noge ustala. U najnovijoj epizodi pomenutog serijala koji se prikazuje na televiziji „Blic", pevačica je objasnila kako se do tada nije suočavala s ovim zdravstvenim problemom, zbog kog je vrlo ozbiljno razmišljala o otkazivanju koncerta, onda zakazanog u Smederevu.

Kako nije sklona takvim potezima, odluku je bila teška srca donela, iako nije mogla da ustane ni iz kreveta, a tek stane na scenu.

„Bilo je minus osam i preseklo me je..."

- Sedam dana pre koncerta u Smederevu, ja se na prethodnom koncertu razbolim. Bilo je minus osam napolju, ja sam nosila kratku bundu i to me je preseklo. Otkazujem koncert u Smederevu, jer fizički ne mogu da ustanem iz kreveta. To su bolovi koje u životu nisam doživela - pamti i dan-danas Ceca.

Organizator koncerta u Smederevu, međutim, uporno ju je molio da nastupa, te joj i ponudio da vozilo hitne pomoći bude tik do bine, ne bi li joj odmah ukazali pomoć ukoliko šta pođe po zlu.

- Čovek me je zamolio da stanem na binu, rekao mi je da će ga narod linčovati ako se ne pojavim. Ja mu kažem da nisam sklona otkazivanjima koncerta, hiljadu puta sam bolesna nastupala, jer to profesionalno odradim. Kaže mi: „Postavićemo hitnu pomoć pored bine, samo da ne pomisli narod da sam ja nešto slagao..." - nastavila je svoju priču pevačica, koja je ubrzo bila potražila i pomoć lekara.

Ceca Ražnatović, 24sedam/D. B.
 

- Ja se tu konsultujem sa grupom lekara, jedni kažu strogo mirovanje, nipošto da ne nastupam, a drugi me savetuju da skačem i da se krećem... Ja tu odlučim da nastupim i zaista je stajala hitna pomoć pored bine. Dobro je sve prošlo, ponela me je atmosfera i sve se dobro završilo - zaključila je ona.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike