Bivši muž Andreane Čekić hoće da se opet oženi pevačicom: Žive zajedno, on je obasipa luksuznim poklonima, potpuno se promenio!

19.08.2022

06:30

0

Kako saznaje 24sedam, Ivan posle skandala sa Andreanom uživa u novoj ljubavi, sa kojom je otpočeo i zajednički život

Bivši muž Andreane Čekić hoće da se opet oženi pevačicom: Žive zajedno, on je obasipa luksuznim poklonima, potpuno se promenio!
andreana čekić ivan miladinović - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA IMAGES/Instagram_🎹🎹𝓘𝓿𝓪𝓷 𝓜𝓲𝓵𝓪𝓭𝓲𝓷𝓸𝓿𝓲𝓬 🎹🎹

Andreana Čekić je pre šest godina bila u velikoj ljubavi sa svojim tadašnjim izabranikom Ivanom Miladinovićem, koji je bio deo njenog benda. Međutim, dve godine kasnije, stvari su krenule po zlu.

Ivan je ubrzo posle razvoda uplovio u vezu sa još jednom pevačicom, koja je sušta suprotnost Andreani. Pored toga što je ona plavuša, njih dve baš nimalo fizički ne podsećaju jedna na drugu, a sudeći po društvenim mrežama, par uživa u ljubavi.

Kako saznaje 24sedam od izvora bliskom paru, njih dvoje ne mogu biti srećniji, a već skoro dve godine žive zajedno u jednom naselju u kom stanove imaju brojne poznate ličnosti. 

Marija, inače, peva u Ivanovom bendu, a jednom prilikom se pohvalila i da je od dečka dobila automobil poznatog brenda na poklon. Oni koji ga poznaju kažu da se potpuno promenio od veze sa Andreanom, te da ne može da sakrije koliko voli svoju novu devojku, koju rado obasipa skupim poklonima.

Kako dalje navodi naš izvor, njih dvoje planiraju svadbu i rade na potomstvu, ali ne žele ništa da požuruju, te temeljno rade na svemu.

Podsetimo, Ivan i Andreana su se venčali 2016. godine, a tada su napravili gala slavlje na kom je bilo pola estrade. Njoj je kuma bila Ana Sević, koja je tada bila u braku sa Darkom Lazićem i svi zajedno su se družili.

Na svadbi su imali 450 gostiju, a njene kolege su se smenjivale za mikrofonom i dovodile atmosferu do vrhunca. Međutim, dve godine kasnije, njihova ljubav se srušila kao kula od karata. 

Andreana je na svom nalogu na Instagramu otkrila da se Ivan i ona razvode, ali da će ostati u prijateljskim i poslovnim odnosima. Međutim, ni to nije dugo potrajalo. 

Ubrzo je počelo da se piše da joj je Ivan bio neveran, te da se dopisivao i sa drugim pevačicama, među kojima se navodilo i ime Dušice Grabović.

ATAImages/ A.A.
Andreana Čekić

Pored toga, ona je kasnije otkrila i da je trpela psihičko nasilje.

- Psihičko zlostavljanje počelo je tako što me je sve češće ponižavao pred saradnicima, da bi mene napravio malom, a sebe velikom. Više puta mi je rekao da pevam kao ku*ac kad ne pijem, pa me je terao da pijem kad radim i kad snimam pesme. Tom vređanju prisustvovali su moj prijatelj i autor Saša Lazić, takođe i Emir Đulovič i bili su zgranuti - pričala je Andreana tada, pa otkrila da ga je plaćala duplo više nego što su njegove kolege zarađivale:

- Tačno je da je dobro zarađivao sa mnom. Plaćala sam ga duplo više od onoga što klavijaturista zaradi da bi bio srećan i zadovoljan. Svoj novac je štedeo, nikada njegov dinar nisam uzela niti mi je trebao, ali takođe nikad od njega nisam dobila poklon, dok je on od mene imao u svako doba finansijsku pomoć i poklone. Radeći sa mnom kupio je stan, završio je kuću, kupio gliser i luksuzna vozila i još mi duguje novac. Da se razumemo, njemu je oduvek finansijska stabilnost bila fokus, nikada ljubav, nikada ja kao žena i supruga.

ATAImages/ A.A.
Andreana Čekić

Njih dvoje više ne komuniciraju, a Andreana se ne druži ni sa nekadašnjom kumom Anom Sević.

Ona je posle veze sa Ivanom bila u ljubavi sa oženjenim čovekom, koji ju je zaprosio, ali je i ta ljubav završena neslavno. Trenutno nije poznato da li ima novu ljubav.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike