Jami prvi put sa ćerkom u javnosti: Uživo još više liče, čak im je i stajling sličan! (FOTO)

06.11.2022

19:34

1

Pevačica je ponosno sa Leom prošetala crvenim tepihom

Jami prvi put sa ćerkom u javnosti: Uživo još više liče, čak im je i stajling sličan! (FOTO)
Jasna Milenković Jami sa ćerkom Leom - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Jasna Milenković Jami prvi put se pojavila sa ćerkom Leom u javnosti, nakon što su njihove zajedničke fotografije harale proteklih dana na društvenim mrežama. Majka i ćerka prošteale su ponosno crvenim tepihom na proslavi rođendana Gorskog lista, a njihova sličnost tek je uživo sve zaprepastila.

Pevačica je obukla jednostavni narandžasti komplet - sako i pantalone, dok je njena mezimica ponela slični u zelenoj boji. Jami i Lea ušetale su nasmejane, a kratko su se obratile i medijskim ekipama koje su ih čekale, među kojima je bila i 24sedam.

- Ovo nam je prvi crveni tepih. Spremale smo se, naravno, zajedno - rekla je Jami i dodala da Lea svakako uživa u popularnosti, a i uzimajući u obzir to šta studira i "ne čudi što se lepo snalazi i prija joj" u javnosti. 

Podsetimo, Jasna Milenković Jami je u emotivnoj vezi sa frizerom Predragom Peđom Rankovićem dobila ćerku Leu pre 21 godinu. Za razliku od majke, ona nije želela da pođe put šoubiza, već se odlučila za Međunarodnu diplomatiju i bezbednost.

Za sada, kako kaže, nema želju da se bavi pevanjem, jer je ne privlači takav način života. Ono što nikako ne može neopaženo da prođe jeste da su majka i ćerka preslikane. Obe imaju dugu talasastu plavu kosu, šiške i gotovo iste crte lica.

Kada je ona sama u pitanju, Jami ističe da se zaborava uopšte ne boji, iako na sceni ima sve više mladih. 

- Devedesete mi ništa nisu mogle, ne mogu mi ni 2000. Trajem i trajaću još dugo! Bilo je i uspona i padova, ali to i jeste lepota života, a mnogo je lepo kada ostaneš da stojiš na nogama. Ja ne moram da izbacujem nove pesme, dok je "Čokolade", "Šibica", "Onih stvari" koje će ostati za vek i vekova. Dočekala sam i ispratila ne znam više ni koliko generacija - pričala je pred okupljenim medijima pevačica, pa otkrila i kako izlazi na kraj s udvaračima njene naslednice. 

- Lanci i katanci će morati da rade (smeh). Dobra je ona, ja se ne brinem za nju, zna da se čuva - naglasila je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike