Jami udarila na Jovanu Jeremić: Menjam kanal kad je vidim! Voditeljka joj oštro odgovorila!

26.10.2022

11:33

5

Autor: Marija Mitić

Izgleda da se ove dve poznate dame baš i ne podnose

Jami udarila na Jovanu Jeremić: Menjam kanal kad je vidim! Voditeljka joj oštro odgovorila!
jami jeremic - Copyright 24sedam/Pink/Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Jasna Milenković Jami bez zadrške je u sinoćnoj emisiji "Ami G show" izjavila da promeni kanal kada na njemu ugleda voditeljkuJovanu Jeremić. Takođe, ona je rekla i da je svakako viđa na svojim nastupima, kao i da je sigurna da voditeljka zna sve njene pesme.

- Zbog koga menjam kanal? Pa rekla bih da je to Jovana Jeremić. Ona voli da dođe kad ja gostujem negde, i zna sve moje pesme, čak sam je naterala i da peva. Ja Jovanu gotivim, i nismo se dugo videle, možda ćemo se videti uskoro. Ona kad zapeva pesmu "Čokolada", pa svaka joj čast. Koliko sam čula planira da snimi i neku pesmu, pa možda snimimo i duet - rekla je ona.

ATAImages/ A.A.
Jasna Milenković Jami

Ovim povodom oglasila se i voditeljka pa joj odgovorila u svom stilu.

- Pa dobro, Jami i treba da promeni kanal kad me vidi, ona nije moj gledalac. Ja sam na njenom nastupu bila još 2016. godine sa Milanom Milosevićem. Ne posećujem kafane gde ona peva, jer je baš i ne viđam da nastupa kod nas - rekla je Jovana za Telegraf pa dodala:

- Nije mi jasno zašto je to izjavila, ona je redovan gost u mojim emisijama. Prvo na Heppy televiziji, a sada i na Pinku. Ja ću je uvek svakako rado ugostiti, imam svašta nešto da je pitam - zaključila je ona za pomenuti portal.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike