Tatina princeza! Mirka i Vujadin danas imaju veliki povod za slavlje: Fudbaler jednom fotografijom raznežio pratioce na Instagramu (FOTO)

01.10.2022

13:52

1

Autor: Marija Mitić

Najmlađoj ćerkici slavnog para danas je prvi rođendan

Tatina princeza! Mirka i Vujadin danas imaju veliki povod za slavlje: Fudbaler jednom fotografijom raznežio pratioce na Instagramu (FOTO)
Mirka Vasiljević Vujadin Savić - Copyright ATAImages/ A.A.

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić danas imaju veliiki povod za slavlje. Naime, njihovoj najmlađoj mezimici Aniki danas je prvi rođendan, a ovim povodom tata joj je uputio slatku čestitku na Instagramu.

 - Srećan ti prvi rođendan, princezo tatina - napisao je Vujadin uz fotografiju male Anike koja je u roze trenerci očarala njegove pratioce.

Inače, Anika je četvrto dete slavnog para. Osim nje oni imaju i sinove Andreja i Mihajla kao i ćerku Adrijanu. Mala Anika prošle godine rođena je na Kipru, s obzirom da je Vujadin u to vreme nastupao za FK Apoel iz Nikozije.

Printscreen Instagram/vujadinsavic
Ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića, Anika

- Nisam bila u panici i strahu, verovala sam da će sve biti u redu, kao što je i bilo. Vujadin je bio na treningu kada sam pozvala klub da ga obaveste da kreće porođaj. On je brzo odreagovao, došao je kući i odvezao me do porodilišta. Za 20 minuta sam se porodila, duže je trajala vožnja do bolnice nego sam porođaj - ispričala je tada Mirka, koja je samo deset dana posle porođaja zaigrala kolo na proslavi povodom Anikinog rođenja.

Antonio Ahel/ATAImages
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

- U formu sam morala da se vratim zbog obaveza prema svoje troje dece, koja imaju domaće, kontrolne, prohteve... Nisam imala luksuz da se žalim i odmah sam “upala u mašinu”. Moram da funkcionišem kako bi mi, kao velika porodica, postigli sve tokom dana - pojasnila je Mirka ranije za medije.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike