Privatni avion i brendirana garderoba: Karleuša posle torbe od skoro četiri miliona, prošetala i papuče od 70.000 dinara (FOTO)

07.10.2022

12:29

2

Pevačica ne žali novac kada je u pitanju garderoba i modni detalji

Privatni avion i brendirana garderoba: Karleuša posle torbe od skoro četiri miliona, prošetala i papuče od 70.000 dinara (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright Printscreen Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša jedna je od onih koji žive život na visokoj nozi, a pevačica se sada pohvalila fotografijama iz privatnog aviona u potpuno ležernom izdanju, u papučama i sa novom frizurom. Naime, JK je privatnim avionom otputovala u Austriju gde večeras ima nastup, i to, ni manje ni više nego u helankama i papučama popularnog brenda.

U pitanju je marka popularnog modnog kreatora, a cena ovih crno-belih papuča s natpisom brenda na Internetu se kreće oko 600 evra.

ATAImages/Antonio Ahel
Jelena Karleuša

 

Nije nepoznanica da JK voli brendiranu i unikatnu garderobu, pa se neretko pohvali i odevnim kombinacijama na Instagramu koje su inspiracija i brojnim svetskim zvezdama. 

Za ovo putovanje, Jelena je obukla helanke, crne čarapice i papuče, a budući da prati svetske modne trendove i daje gotovo čitavo bogatstvo na garderobu i "krpice", ovim je potpuno prevazišla sve.

Podsetimo, juče se Karleuša pohvalila crnom tašnicom, poznate marke „Hermes“ za koju je iskeširala skoro četiri miliona dinara. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike