Svi su ga obožavali: Di-džej kog smo gledali kod Elen Dedženeres pronađen mrtav! Otkriveni detalji tragedije

14.12.2022

16:08

0

Tvič je imao samo 40 godina, a njegova supruga je emotivnom porukom potvrdila tužne vesti

Svi su ga obožavali: Di-džej kog smo gledali kod Elen Dedženeres pronađen mrtav! Otkriveni detalji tragedije
Elen Dedženeres, Stiven Tvič Bos - Copyright Printscreen/YouTube, TheEllenShow

Stiven "Tvič" Bos (40), poznat kao di-džej koji je pratio Elen Dedženeres tokom nekoliko sezona njenog šoua, pronađen je mrtav. 

Kako se navodi, on je izvršio samoubistvo.

Profimedia
Stiven Tvič Bos

Izvori iz policije ispričali su za TMZ da je Stivenova supruga Alison Holker uletela u stanicu policije juče, te bila veoma uplašena i ispričala da je njen suprug napustio njihov dom i to bez automobila - što je bilo nešto što nikada ne radi.

Nešto kasnije prepodne, hitna pomoć pozvana je u jedan hotel u Los Anđelesu, gde su pronašli Stivena, a navodno je izvršio samoubistvo tako što je pucao sebi iz pištolja u glavu. Proglašen je mrtvim na mestu nesreće.

Njegova supruga Alison potvrdila je tužne vesti.

- Stiven bi obasjao svaku prostoriju u kojoj bi se pojavio. Cenio je porodicu, prijatelje i zajednicu više od svega i vodio nas je ljubavlju i svetlošću. Bio je stub naše porodice, najbolji muž i otac i inspiracija svojim fanovima - rekla je ona, pa nastavila:

- Da kažemo da je ostavio nešto iza sebe bilo bi malo, a njegov pozitivan uticaj nastaviće da se oseća. Sigurna sam da neće proći dan a da ne poštujemo sećanje na njega. Stivene, volimo te, nedostajaćeš nam i uvek ću sačuvati poslednji ples za tebe.

Profimedia
Stiven Tvič Bos sa suprugom Alison

Tvič je, podsetimo, postao gostujući di-džej za Elen 2014. godine i bio je uz nju do samog kraja. Postao je i producent emisije 2020. godine.

U javnosti se proslavio u emisiji "So you think you can dance" 2008. godine, gde je pokazao sjajne plesne sposobnosti i osvojio drugo mesto. Pojavljivao se u filmovima "Magic Mike XXL" Ii "Step up".

Printscreen/YouTube, TheEllenShow
Stiven Tvič Bos i Elen Dedženeres

Suprugu je upoznao kada su se takmičili u "All star" sezoni jednog plesnog takmičenja. Venčali su se 2013. godine, a prošle subote proslavili su devetu godišnjicu braka. U braku su dobili troje dece.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike