"Ne mogu da izdržim ovu bol!" Otkriveno zašto je mlada voditeljka počinila samoubistvo: Poruke koje je poslala dečku i sestri govore sve!

30.09.2022

12:22

0

Autor: Marija Mitić

Samo 90 minuta pre samoubistva, voditeljka je kupila pištolj kojim je to i učinila

"Ne mogu da izdržim ovu bol!" Otkriveno zašto je mlada voditeljka počinila samoubistvo: Poruke koje je poslala dečku i sestri govore sve!
nina - Copyright Printscreen Facebook/Neena Pacholke

Voditeljka Nina Pećolk krajem avgusta izvršila je samoubistvo u 27. godini. Njeno beživotno telo pronađeno je u njenom domu u Vausau, a tek sada su isplivali potencijalni razlozi za ovaj stravičan čin.

Naime, kako prenose strani mediji, Nina je sebi oduzela život upravo zbog turbulentnog odnosa s tada već bivšim, deset godina starijim izabranikom Kajlom Hasom, sa kojim je nekoliko nedelja pre tragičnog događaja kupila kuću u kojoj se i ubila.

Trebalo je da se venčanju, međutim, on je sve otkazao dva meseca pred svadbu, što je mladu voditeljku "ubilo".  Osim toga i ranije su se svađali, a najviše zbog njegovog problema sa alkoholom, te sklonosti prevarama, a sve je kulminiralo kada je Nina pronašla u njihovoj novoj kući donji veš druge žene.

Printscreen Facebook/Neena Pacholke
Nina Pećolk

Samo 90 minuta pre samoubistva, voditeljka je kupila pištolj kojim je to i učinila. Sada je otkriveno i da je pre nego što je povukla okidač, svom bivšem vereniku koji je u tom trenutku bio u kolima sa svojom decom iz prvog braka poslala poruku:

- Volim te, Kajle. Uvek sam i uvek ću te voleti uprkos tome koliko si me uništio, uvek sam imala nadu. Jako mi je žao što ti ovo radim, ali ne mogu više da izdržim ovu bol - napisala je Nina u poruci.

Kajl je odmah pozvao policiju koja je ubrzo stigla u njihovu kuću, ali je nažalost bilo kasno. Nina je veče pre nego što se ubila poslala i poruku sestri.

- Rekao mi je da me mrzi i da će se osećati kao milion dolara kada odem iz njegovog života - poručila je Nina sestri tada i dodala da je "slomljena".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike