Ceca o početku karijere, spomenula i Draganu Mirković: Bilo je teško nametnuti se, ona je bila tinejdž zvezda (VIDEO)

17.08.2021

07:15 >> 11:10

0

Ražnatovićeva je u intervjuu za 24sedam objasnila da je uvek težila da ima svoj pečat i izgradi svoj stil i identitet

Ceca o početku karijere, spomenula i Draganu Mirković: Bilo je teško nametnuti se, ona je bila tinejdž zvezda (VIDEO)
Copyright Svetlana Ceca Raznatovic. Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Svetlana Ražnatović je svoj nastup pred publikom u poznatom budvanskom klubu otvorila pesmom „Beograd”, a u intervjuu za 24sedam – otvoreno je popričala o pojedinim ličnostima koje danas nepravedno dobijaju medijski prostor, ali i o tome kako su izgledali njeni počeci i kome se divila.

– Svako treba da dobije šansu, pa neka publika odluči ko će trajati, a ko ne. Ne treba diskiminisati ljude i ne dati im da probaju. Pitanje je samo da li neko ume tu šansu da iskoristi ili ne, a o tome odlučuje publika, u slučaju muzike i estrade – pričala nam je Ceca, pa je zatim objasnila kako izgledaju njeni susreti sa publikom nakon višemesečne pauze zbog pandemije koronavirusa.

Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Martin Krivokapić

– Uželeli su se ljudi druženja, atmosfere. Balkan voli zabavu, provod, muziku i, mi koji se bavimo time i mi smo se svega uželeli. Jer muzika je ljubav, ne samo posao. Ovo što ja radim, to je razmena emocija, ljubavi. Nije to samo posao koji naplatiš na kraju meseca – istakla je ona.

Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Martin Krivokapić

Na pitanje da li se seća svojih muzičkih početaka i ko joj je bio uzor, Ceca je dala veoma zanimljiv odgovor, objašnjavajući kako je oduvek želela da da svoj pečat i da izgradi svoj stil i identitet po kome će biti prepoznatljiva, u čemu je svakako i uspela.

Osim toga, pevačica je bez ikakvog ustezanja priznala da je na početku njene karijere velika tinejdž zvezda bila njena koleginica Dragana Mirković.

– Nisam dementna starica, ja se svega sećam, odlično me služi pamćenje. Veoma sam rano počela da pevam. Tada nisam imala vremena za idole, već sam morala da imam repertoar sa kojim nastupam. Veliki minus je kada ti gost traži pesmu, a ti ne znaš. Ja sam veoma rano ušla u taj svet, nisam imala vremena da skupljam postere, da imam idole i da se divim nekome. Imala sam, naravno, ličnosti koje su mi se sviđale i koje sam više volela. Ušla sam u mašinu koja mi nije dozvoljavala da pratim neku osobu i slepo gledam i to mi je negde pomoglo da izgradim svoj stil i identitet. Ja jesam takva po prirodi, volim da imam svoj pečat. Ja sam veoma mlada počela da snimam albume. Tada su zvezde bile Dragana Mirković, Lepa Brena, Vesna Zmijanac i Dragana je tada imala tinejdžere na svojoj strani kao fanove i, bilo je jako teško nametnuti se, jer je već postojala tinejdž zvezda. Oduvek sam težila da budem prepoznatljiva kao Ceca, da izgradim sopstveni brend i uspela sam u tome. Kada sam se pojavila sa pesmom „Cvetak zanovetak”, već tada su mi rekli da sam čudo od deteta. Gradila sam karijeru polako i strpljivo.

Ceca Ražnatović, Antonio Ahel/ATAImages

Ražnatovićeva je takođe, iznela svoj stav o mlađim koleginicama koje danas uspešno grade karijeru.

– Niko ne treba da bude Ceca. Anastasija treba da gradi karijeru za sebe, Maja Berović isto. Karijeru gradi dobar izbor pesama, a tu je najbitniji faktor sreća. Na rođenju budeš predodređen za nešto. Ja sam se nagledala i naslušala mnogo talenata u „Pinkovim zvezdama”, gde iz svih izlazi čarolija, ali nisu napravili ništa – zaključila je ona.

Ceo intervju sa Cecom pogledajte u narednom prilogu:

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike