Sestru Uki Ku muž sad i tužio? Porodična drama se nastavlja i posle strahote koja ju je već zadesila! (FOTO)

20.11.2022

12:55

0

Sara napominje da sa suprugom nije ni u kakvom kontaktu i ne bi se bunila da tako i ostane

Sestru Uki Ku muž sad i tužio? Porodična drama se nastavlja i posle strahote koja ju je već zadesila! (FOTO)
DAMJAN HADŽIĆ - Copyright Instagram printscreen/uki_q

Damjan H, kom je u jednom trenutku drame određen jednomesečni pritvor zbog sumnje da je pretukao suprugu Saru, inače rođenu sestru tiktokerke Uki Ku, sada je, navodno, još i tužio izabranicu zbog svega.

Takođe, želi da se analizom utvrdi da li je dete koje su dobili njegovo, dok ona ne može da poveruje u kakvoj se situaciji našla i posle batina zbog kojih je u njega uperila prstom za nasilje u porodici.

- Živim u konstantnom strahu od nasilnika. Dva meseca nisam izašla sama iz stana, jer se plašim za svoj život. Idem kod psihijatra, a kada izađem na ulicu okrećem se i mislim da me neko prati... Pored svih strahova, vodim i druge bitke. Umalo me nije ubio, a sad našu bebu i mene tuži?! Hoće da uradimo DNK analizu kako bi proverio da li je dete njegovo, dok s druge strane, u Centru za socijalni rad u Rakovici insistira da dobije starateljstvo nad tim istim detetom i navodi da sam nepodobna majka koja ide po klubovima - počela je Sara svoju ispovest za jedne domaće medije, pa dodala:

„Hoće detetu da oduzme prezime?"

- Kakav čovek može da bude, osoba koja je u stanju da tuži rođenu bebu. Osporava da je otac, traži da se uradi DNK analiza kako bi se utvrdilo očinstvo, zatim preti i traži odštetu, kao i da se njegovo ime i prezime izbriše iz matične knjige rođenih našeg deteta... Hteo je da me ubije, kao i našu bebu, a sada se ponaša potpuno sumanuto. Šokirana sam njegovim ponašenjem. Moja porodica i ja smo podneli krivične prijave protiv njega za nasilje u porodici, a takođe, tražimo i zabranu prilaska meni i detetu jer neću da ga vidim u svojoj blizini - otvorila je ona svoju dušu, piše „Kurir", pa se zatim prisetila i brutalnog prebijanja, zbog čega je čitav slučaj prijavila nadležnima, a onda i napustila izabranika.

- Tukao me je 40 minuta i jedva sam preživela, a tukao je i dete. Neću takvom čoveku da dozvolim da bude u našoj blizini... Nismo se čuli niti videli i neka tako i ostane. Inače, sada su u toku veštačenja fotografija na kojima se vidi koliko sam pretučena, kao i veštačenje lekarskih dokumenata. Mada, u izveštaju koji mi je rađen na VMA nema nekih detalja i ima neistinitosti u tim izveštajima... Neću da se dogodi još jedan Vršac ili ubistvo ispred Centra za socijalni rad u Rakovici! Sigurnost bebe mora da bude na najvišem mogućem nivou i ne želim da se dogodi nešto loše. Zato se na neki način i protivim da beba viđa oca - objašnjava ona.

Podsetimo, o nasilju u porodici Sare H. je 29. septembra javno na svom Instagramu pisala njena popularna sestra. Ona je tada objavila fotografije na kojima se vidi da je Sara gotovo unakažena od batina, a istog dana, Damjan je uhapšen zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici i u pritvoru je bio sve do 10. oktobra kada je pušten da se u daljem toku postupka brani sa slobode.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike