Sara TKD tvrdi da trpi mučke pretnje: Danima slušam kako ćemo porodično biti ubijeni i strpani u zamrzivač! (FOTO)

30.12.2021

20:18

0

Autor: Marija Mitić

Influenserka je u potrazi za izvesnim mladićima, dok jasan razlog još uvek nije otkrila

Sara TKD tvrdi da trpi mučke pretnje: Danima slušam kako ćemo porodično biti ubijeni i strpani u zamrzivač! (FOTO)
Sara TKD - Copyright Instagram printscreen/saratkd7

Srpska influenserka Sara Damjanović, poznatija kao Sara TKD, potresla je javnost svojim poslednjim objavama na Instagramu. Ona je najpre podelila snimke na kojima je izvesni muškarac pa zamolila sve da joj pomognu da ga pronađu. Po svemu sudeći, ovaj momak nije uradio ništa dobro, jer već u okviru sledećeg storija Sara navodi da će "svi koji su bili gore odgovarati".

- Nagrada ko ga pronađe, hitno! - počela je ona u okviru prve priče pa dodala da još uvek neće otkriti šta su joj momci sa snimaka uradili. 

- Trenutno nije bitno šta su uradili. O tome ćemo kasnije. Društvo koje je bilo gore je takođe snimljeno, svi ćete krivično odgovarati i snositi posledice.

Printscreen Instagram/ SaraTKD
 

U narednoj priči Sara je priznala da se ona i njena porodica suočavaju sa ozbiljnim pretnjama, pa čak i onim o mučkom ubijanju. Ona se ovim putem i javno obratila MUP-u Srbije i zatražila pomoć.

 - Danima slušamo porodično kako ćemo biti ubijeni i strpani u zamrzivač. Muka mi je od svega, a onda se nađe neko pametan da nešto ovako danas napravi - napisala je i dodala:

Printscreen Instagram/ SaraTKD
 

- Ja se četiri godine borim sa psihopatom i dalje živim za dan kada će biti uhapšen. Mislim da je došlo vreme da o svemu govorim javno i da istupim ispred svih influensera i izborim se do kraja kada je sve ovo u pitanju.

Printscreen Instagram/ SaraTKD
 

Šta je tačno u pitanju, verovatno će se uskoro saznati.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike